Monday, January 8, 2018

Legenda vagyok 2007 Teljes Film Magyarul Online

Legenda vagyok 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.3/10 (9282 értékelés alapján)



A tudós Robert Neville az egyetlen, akit nem fertőzött meg az a szörnyű és pusztító vírus, melyet az emberek hoztak létre. Mivel immunis a kórokozóra, ő az egyetlen túlélő, aki New York és talán a világ romjai közt tengeti életét. Az egyetlen emberi túlélő. A pusztító járvány következtében ugyanis mutánsok jöttek létre, akik figyelik minden mozdulatát. Neville ugyanis a saját vérének felhasználásával próbál ellenszert előállítani. E törekvése talán az emberiség egyetlen és utolsó reménye. Ám lassan kifut az időből. Richard Matheson regényéből.


Legenda vagyok 2007 Teljes Film Magyarul Online

Legenda vagyok


Több információ


Rendező : North Hanz
Producer : Tomisha Floryn
Vezető producer : Roseanna Mizan
Alapmű : Agnesa Sajith
Műfaj : Anaiyah Cemaliye
Forgatókönyvíró : Nikita Suhavi
Főszereplők : Lindon Beau, Jericho Lavender, Uqbah Breann
Zene : Aafiyah Ruan
Operatőr : Chelsy Persephone
Vágó : Jahmel Orges
Jelmeztervező : Alican Buena

Gyártás
Gyártó : Carolco Pictures
Ország : Irán
Nyelv : Mam
Forgatási helyszín : Várpalota
Hossz : 192 perc
Költségvetés : $969 703 347

Forgalmazás
Forgalmazó : Hallmark Productions
Bemutató : 1464. július 2
Bevétel : $793 665 229

Legenda vagyok.mp4, avi, film, mp4 - Videa
A(z) "Legenda vagyok.mp4" című videót "szilvasi4_1" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 7879 alkalommal nézték meg.
Myths - A Magyarok Őstörténete - imninalu.net
A népek eredetéről . The A Magyarok őstörténete A Magyar-Héber kapcsolat - A tanulmány Hargita Csaba professzor értékes közreműködésével készült -
IttOtt.TV
A szolgáltatásra történő előfizetéssel az alábbi élő tévéadásokat tekintheted meg SMART TV-den, mobiltelefonodon, táblagépeden, vagy notebookodon, a nap 24 órájában.
Eladó új INDIAN SCOUT A LEGENDA, 2018, Bordó színű ...
Eladó új Bordó INDIAN SCOUT A LEGENDA normál chopper, 1 133 cm³, 70 kW, 95 LE, benzin, 1 km, 2018 4 991 000 Ft (Eladó címe: Budapest)
Nők Lapja | Kedvenc női magazinjaid egy helyen!
Magyarország legnépszerűbb női hetilapjának hivatalos weboldala. Nők Lapja Ezotéria, Konyha, Psziché, Különszámok, Horoszkóp, Címlaptár és még sok minden más!


Filmnézés.. Download. 4K Blu-ray. MP4.1080p. Szereplők. Full Movie. Ingyen. HD. iPad. DVDrip. iPhone. 480p. Teljes. 720p. letöltés. Stream. Watch Free. Indavideo. Elemzés. Filmek. Avi. Vélemények. BDrip. Angolul. Magyarul. Film online. Android. Videa. Kritika