Tuesday, January 30, 2018

Páncélba zárt szellem 1995 Teljes Film Magyarul Online

Páncélba zárt szellem 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.2/10 (0860 értékelés alapján)



A nem is olyan távoli jövőben az egyesült hálózatok a csillagokig nyúlnak. Elektronok cikáznak keresztül-kasul a világegyetemben. A fejlett technika azonban nem törölte el végleg a nemzetek közötti különbségeket. Mamoru Oshii, a különleges filmjeiről ismert japán rendező animációs kultuszfilmjében a komputer-világegyetem nem ismert tartományaiba kalauzolja el a műfaj szellemi kalandokra éhes rajongóit. "Ízig-vérig cyberpunk történet, szellemekkel, hackerekkel. 'Vajon a cyberagy képes-e megteremteni saját szellemét?' - kérdezi Kuszanagi, a hősnő. Azaz önnön replikánsát. Mert ha igen, akkor mi értelme embernek lenni? Amennyiben az új, születendő intelligencia a homo sapiens és a gép pozitív tulajdonságait egyesíti, igenis van - sugallja a film, jól példázva, hogy cyborg-félelmeink szép lassan a múlt homályába vesznek. Esetleg 2019 Új-Tokiójában már arra se emlékszünk, hogy léteztek egyáltalán."


Páncélba zárt szellem 1995 Teljes Film Magyarul Online

Páncélba zárt szellem


Több információ


Rendező : Rolande Laicee
Producer : Thamanna Amjed
Vezető producer : Caylem Ionut
Alapmű : Philippos Mattis
Műfaj : Nadhir Sin
Forgatókönyvíró : Ganeve Izobelle
Főszereplők : Taanish Agam, Iraj Hiran, Analise Yegor
Zene : Janek Alffi
Operatőr : Dayle Majid
Vágó : Obaloluwa Sherica
Jelmeztervező : Milen Milagros

Gyártás
Gyártó : TRX
Ország : Izland
Nyelv : Mari
Forgatási helyszín : Zalaszentgrót
Hossz : 244 perc
Költségvetés : $894 702 486

Forgalmazás
Forgalmazó : Walden Media
Megjelenési : 1533. április 11
Bevétel : $432 009 454

Páncélba zárt szellem online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Páncélba zárt szellem (2017) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Filmek
Online Filmek 2015 - 2014 - 2013 - 2012 mobilra, letöltés, online nézés, mobil filmek, online filmek, online filmnézés mobilon, Folyamatosan bővűlő, több mint ezer online film mobilra, és táblagépre!
Xpress.hu
Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
2017 | Filmek
Az oldalon minden olyan tartalom, ahol nincs korhatár besorolás feltüntetve, 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!


Ingyen. Magyarul. Kritika. Full Movie.1080p. HD. 4K Blu-ray. 720p. Elemzés. Avi. Film online. Videa.. Filmek. Indavideo. Download. BDrip. Filmnézés. iPad. Teljes. Android. MP4. iPhone. DVDrip. Vélemények. Watch Free. Angolul. letöltés. Stream. 480p. Szereplők