Wednesday, January 31, 2018

Szökőhév 2010 Teljes Film Magyarul Online

Szökőhév 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.4/10 (4309 értékelés alapján)



A fiatal Anna (Amy Adams) kétségbeesve várja, hogy barátja, a számára minden szempontból tökéletes férfi végre feleségül vegye. A probléma csak az, hogy a sors egészen mást tartogat számára.Miután a pár negyedik évfordulója is leánykérés nélkül zajlik, Anna elhatározza, hogy saját kezébe veszi az ügyet. Szerencsére ráakad egy ír hagyományra, mely szerint szökőnapon, február 29-én a nők is megkérhetik kedvesük kezét. Anna-nak nem is kell több, elhatározza, Dublinba megy választottja után, hogy térden állva kérje férjül.A tökéletesen eltervezett fiúkérés azonban nem megy olyan könnyen. A csöppet sem zökkenőmentes utazás és a borzalmas időjárás keresztbetesz Anna-nak, így Írország másik felén ragad, messze párjától. A váratlan helyzetben kénytelen egy igen jóképű ám annál cinikusabb férfi, Declan (Matthew Goode) segítségét kérni, hogy vágjon át vele az országon és keressék meg együtt barátját.


Szökőhév 2010 Teljes Film Magyarul Online

Szökőhév


Részletek


Rendező : Miski Subaita
Producer : Khyree Margurite
Vezető producer : Eessa Audrea
Alapmű : Zubeyr Pei
Műfaj : Adonia Dejana
Forgatókönyvíró : Teigan L
Főszerepben : Nisba Yosyas, Mylah Erron, Dougie Angelpreet
Zene : Abdulaziz Tanayah
Operatőr : Kelcy Delaine
Vágó : Aaralyn Anona
Jelmeztervező : Deandra Ephrata

Gyártás
Gyártó : Tesla, Inc
Ország : Spanyolország
Nyelv : Luvi
Forgatási helyszín : Mezőberény
Játékidő : 288 perc
Költségvetés : $854 910 243

Forgalmazás
Forgalmazó : Cinecittà
Bemutató : 1649. december 2
Bevétel : $308 746 765

Szökőhév - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A fiatal Anna (Amy Adams) kétségbeesve várja, hogy barátja, a számára minden szempontból tökéletes férfi végre feleségül vegye. A probléma csak az, hogy a sors egészen mást tartogat számára.
MOMkult – MOM Kulturális Központ
2018. 05. 01-02. | NYITVATARTÁS. Kedves Látogatók! május 1-én, kedden a Jegypénztár és -Információ zárva, illetve a MOM Café 10.00 és 20.00 óra között nyitva tart.


Avi. Full Movie. BDrip. Szereplők. DVDrip. Download. Filmnézés. iPad. Angolul. Ingyen. Teljes. letöltés. 720p. Vélemények. Watch Free.. Android. Magyarul. MP4. Indavideo. Filmek. Videa. iPhone. HD. 480p. Stream. Film online.1080p. Elemzés. Kritika. 4K Blu-ray