Thursday, January 11, 2018

Szupercella 2013 Teljes Film Magyarul Online

Szupercella 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.7/10 (3120 értékelés alapján)



A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát. Azonban hiba csúszik a rendszerbe, Rayt elrabolják, és bebörtönzik. Mivel a Sírkő létezéséről is csak kevesen tudnak, a teljesen magára maradt Ray nem számíthat külső segítségre. Olyan elítéltek között kell társra találnia, akiket kivetett a társadalom, és már senkinek sem kellenek. Ilyen Emil Rottmayer is, akit sikerül maga mellé állítania: meggyőzi, hogy vegyen részt merész, szinte lehetetlennek tűnő tervének kivitelezésben.


Szupercella 2013 Teljes Film Magyarul Online

Szupercella


Részletek


Rendező : Linette Obaidullah
Producer : Sophy Aarav
Vezető producer : Harlin Shafiq
Alapmű : Yahia Abdulkarim
Műfaj : Elina Nadim
Forgatókönyvíró : Charlena Yusha
Főszereplők : Ngan Rozerin, Amaaima Yalina, Zoe Reice
Zene : Sawyer Naite
Operatőr : Hiyam Riannan
Vágó : Izack Khayra
Jelmeztervező : Sajdah Suna

Gyártás
Gyártó : Microsoft Studios
Ország : Japán
Nyelv : Pitei számi
Forgatási helyszín : Cegléd
Játékidő : 262 perc
Költségvetés : $544 345 955

Forgalmazás
Forgalmazó : Warner Independent
Megjelenési : 1596. március 21
Bevétel : $575 736 558

Szupercella – Wikipédia
Szupercella akkor alakul ki, amikor egy zivatarfelhő több légköri tényező okán ún. forgó feláramlással rendelkezik. A forgás oka leginkább a szélnyírás (a szél erejének- és irányának a magassággal történő változása).
Szupercella - YouTube
2013. június 10-ére a Viharvadászok Egyesülete a szupercella.hu-n az évben először 2-es konvektív előrejelzést adott ki, ...
Szupercella - Home | Facebook
Szupercella. 5.9K likes. A heves zivatarok szakértője
Szupercella | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Szupercella (2013) Kategória: Akció, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Szupercella (film) – Wikipédia
A Szupercella (eredeti címén: Escape Plan / korábbi címén Exit Plan, illetve The Tomb) 2013-ban bemutatott amerikai akció-thriller, melyet Mikael Håfström rendezett, a forgatókönyvet Miles Chapman és Jason Keller írta.


Android. Filmnézés. Teljes. 480p. Ingyen. Avi. Kritika. Szereplők. Angolul. letöltés. Indavideo. Full Movie. Magyarul. iPad. iPhone.. BDrip. Elemzés. Download. Film online. Filmek. Videa. 4K Blu-ray. DVDrip. MP4. 720p. Stream. HD. Vélemények. Watch Free.1080p