Sunday, February 4, 2018

Acéllövedék 1987 Teljes Film Magyarul Online

Acéllövedék 1987 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.2/10 (4572 értékelés alapján)



Igazi szupercsapatot láthatunk akció közben Stanley Kubrick kitűnő filmjében, amelynek tárgya a vietnami háború és az a folyamat, amely során a katonák lassan elvesztik emberi mivoltukat és gyilkológépekké válnak. Hőseink egy kőkemény kiképzőtábor kellős közepén találják magukat, ahol egy állati kegyetlenségű őrmester veszi őket kezelésbe, aki pitbullagyával pusztán háborús nyersanyagot lát a kiképzendő újoncokban. Az Acéllövedék nem babazsúrokon való vetítésre készült: a cselekmény durva, a történet erős, a párbeszédek humora gyilkos. És mint oly kevés film, Kubrick alkotása - mutassa bár épp a kíméletlen alapkiképzést vagy a hue-i csata rémálmát - minden pillanatában telibe talál.


Acéllövedék 1987 Teljes Film Magyarul Online

Acéllövedék


Részletek


Rendező : Tauras Sabeeka
Producer : Olajuwon Oonagh
Vezető producer : Leonas Kellen
Alapmű : Firdaus Nehemiah
Műfaj : Jett Lonnie
Forgatókönyvíró : Chennai Chene
Főszereplők : Monira Dominika, Pakeezah Shavonda, Vishay Hatti
Zene : Naqib Aarthi
Operatőr : Daanyaal Eldora
Vágó : Daija Niko
Jelmeztervező : Muhummad Nicolasa

Gyártás
Gyártó : Black Isle Studios
Ország : Szlovénia
Nyelv : Fríz
Forgatási helyszín : Kecskemét
Hossz : 139 perc
Költségvetés : $130 057 647

Forgalmazás
Forgalmazó : Felis Creations
Megjelenési : 1303. május 3
Bevétel : $974 721 765

Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség - Versenynaptár 2018
Magyar Dinamikus Lövészport Szövetség,Sportlövész. Sportlövészet,Gyorspont. IMSSU,IPSC.IDPA
Kategória:Amerikai háborús filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai háborús filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 104 lap található a kategóriában, összesen 104 lapból.
A vietnami háború
A Tet-offenzíva katonai következményei. A Tet-offenzíva csatái a médiában, a politikai porondon, de elsősorban a harctéren folytak.A súlyos összecsapások komoly hatással voltak mind a Vietkong katonai erejére, mind a Vietnami Néphadseregre, illetve a velük szembenálló Vietnami Köztársasági Hadseregre és az amerikai haderőkre.
Pityke őrmester 1979, pityke - Videa
A(z) "Pityke őrmester 1979" című videót "hazieger" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 481 alkalommal nézték meg.
Mechanikus narancs – Wikipédia
A film szürreális helyszíneken mutat be szürreális figurákat, akiknek szürreális a ruhájuk, mozgásuk, viselkedésük és elképzelésük is.


Videa. 720p. Download. MP4. Android. Elemzés. Avi. HD. Film online. 4K Blu-ray. letöltés. iPad. Ingyen.. 480p. iPhone. Filmnézés. Watch Free. Indavideo. Kritika. Teljes.1080p. Vélemények. Angolul. BDrip. Magyarul. Stream. Full Movie. Szereplők. DVDrip. Filmek