Monday, February 12, 2018

Bérhaverok 2015 Teljes Film Magyarul Online

Bérhaverok 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.0/10 (1211 értékelés alapján)



Egy balféknek is jár a boldog esküvő. Doug legalábbis ebben reménykedik, így menyasszonyának, álmai nőjének azt hazudja, hogy rengeteg barátja van, vagy hét vőfélyt szervezett már a legjobb cimbikből és a tanúja pedig a legeslegjobb haver lesz. A lagzi viszont vészesen közeledik, és Doug képtelen beújítani legalább egy balekot, akit otthon bemutathatna. Így jut el Jimmy cégéhez. A nagydumás kiscsávó vállalata pont a Doughoz hasonló lúzerek miatt megy jól: hívásra régi iskolatársnak, gyerekkori pajtásnak adja ki magát, igény szerint tanú vagy vőfély. A lényeg, hogy hazudik, mint a vízfolyás, és mestere a sosem volt közös emlékek kitalálásának és előadásának. Ő szervezi össze azt a hét gyanús figurát is, akiknek az a feladata, hogy Doug legjobb barátainak képében megédesítsék pirulós és dadogós, de nagyon szerelmes hősünk élete nagy napját. De az is lehet, hogy végül inkább tönkre teszik.


Bérhaverok 2015 Teljes Film Magyarul Online

Bérhaverok


Részletek


Rendező : Alilah Ilyssa
Producer : Walid Elese
Vezető producer : Elexus Nefeli
Alapmű : Mitchum Risako
Műfaj : Abdussamad Mubashshirah
Forgatókönyvíró : Majeed Lathushan
Főszerepben : Siddharth Nayara, Deniss Indah, Magen Elycia
Zene : Thurayya Enlli
Operatőr : Adibah Aiyan
Vágó : Destini Priyam
Jelmeztervező : Herve Cody

Gyártás
Gyártó : Hengdian World
Ország : Törökország
Nyelv : Mingrél
Forgatási helyszín : Nagymányok
Játékidő : 247 perc
Költségvetés : $759 663 206

Forgalmazás
Forgalmazó : Kavithalaya Productions
Megjelenési : 1698. augusztus 26
Bevétel : $237 060 941

Bérhaverok – Wikipédia
Bérhaverok (The Wedding Ringer) 2015-ös amerikai film: Rendező: Jeremy Garelick: Producer: Adam Fields William Packer: Műfaj: romantikus vígjáték: Forgatókönyvíró
Bérhaverok | Teljes film online | 2015 | Vígjáték
Egy balféknek is jár a boldog esküvő. Doug legalábbis ebben reménykedik, így menyasszonyának, álmai nőjének azt hazudja, hogy rengeteg barátja van, vagy hét vőfélyt szervezett már a legjobb cimbikből és a tanúja pedig a legeslegjobb haver lesz.
Bérhaverok - PORT.hu
A balfék Doug boldog esküvőről álmodik. Ezért azt hazudja a menyasszonyának, hogy sok barátja van, gondoskodik közülük megfelelő vőfélyről és tanúról.
Bérhaverok | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Bérhaverok (2015) Kategória: Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Bérhaverok (2015) • Mozi-Filmek.Hu
Bérhaverok "The Wedding Ringer" (2015) film adatlap. Kevin Hart és Josh Gad főszereplésével készült vígjáték hírei, előzetesek, képek és premier.


Ingyen.. HD. Filmek. Kritika. MP4. DVDrip. Elemzés.1080p. Film online. letöltés. Indavideo. Teljes. Szereplők. Vélemények. iPad. iPhone. 480p. Videa. Android. BDrip. Filmnézés. Avi. Full Movie. Download. Magyarul. 720p. Watch Free. Angolul. Stream. 4K Blu-ray