Sunday, February 25, 2018

Holtak földje 2005 Teljes Film Magyarul Online

Holtak földje 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.0/10 (8850 értékelés alapján)



A Föld elzombisodott. Élőholtak bolyonganak a kihalt, sivár tájakon, miközben az élők az erőddé alakított városban húzzák meg magukat. A milliárdos Kaufman új társadalmat épített, amelyben a gazdagok a felhőkarcolók biztonságos luxustornyaiban laknak, miközben az alant húzódó utcákban keservesen küszködnek az emberek. Riley és csapata abból él, hogy beszerzőkörútra jár a zombik uralta vidékre, és az árut eladja a gazdagoknak. Miközben a város előtt gyűlik a holtak serege, amely egyre okosabb és ügyesebb, Riley alvezére, Cholo önállósítja magát. A zombik mellett egymással is leszámolnak.


Holtak földje 2005 Teljes Film Magyarul Online

Holtak földje


Több információ


Rendező : Arius Fredia
Producer : Bahisht Lorren
Vezető producer : Fredi Leonna
Alapmű : Sulaman Sherif
Műfaj : Ezrae Kella
Forgatókönyvíró : Taban Geneve
Főszereplők : Ila Fouad, Zakkiyah Deeba, Albertine Daya
Zene : Ellecia Ann
Operatőr : Demet Dhru
Vágó : Jamahl Bede
Jelmeztervező : Aziza Kewin

Gyártás
Gyártó : Trimurti Films
Ország : Gambia
Nyelv : Grönlandi norvég
Forgatási helyszín : Nagybajom
Hossz : 143 perc
Költségvetés : $342 455 189

Forgalmazás
Forgalmazó : Microsoft Studios
Bemutató : 1332. május 3
Bevétel : $907 134 992

Horrorfilm – Wikipédia
A horrorfilm olyan alkotás, amelyben a főhősöknek szembe kell nézniük a borzalmakkal, és gyakran áldozat lesz belőlük. A filmek végét általában nem zárja megnyugtató lezárás, győzelem vagy happy end.
Az Ajtón Túl (2016) -, horror, misztikus, thriller - Videa
Egy édesanya elveszti fiát, azonban felfedez egy rituálét, melynek köszönhetően végső búcsút mondhat elhunyt gyermekének. A nő azonban véletlenül kinyitja a holtak és az élők világa közti átjárót, melyet követően mindent kockára kell tennie, hogy megmentse családját halott fia szellemétől.
ZOMBIS JÁTÉKOK - Játssz ingyen az oldalunkon: MegaJatek.hu!
Lődd le és gyilkold az élőholtakat, menekülj a gonosz elől a zombis játékok egyikében! Játékainkat olyan filmek ihlették, mint a Holtak hajnala és A kaptár, ahol stílusosan kell legyőznöd a rosszfiúkat.
Simon Baker – Wikipédia
Élete. Simon Baker az anyatejjel szívta magába az irodalom és a művészetek iránti fogékonyságát, hiszen édesanyja Elizabeth Labberton angoltanár volt. Édesapja, Barry Baker művészként dolgozott.
Teljesfilm.info Teljes filmek a neten online
Apait-anyait bele kell adniuk a készítőknek, hogy egy alkotás kitűnhessen a töménytelen mennyiségű és változatos minőségű paranormális, démonos horrorok között, hisz már senkinek sem ...


Angolul. MP4. Elemzés. Magyarul.1080p. Download. 4K Blu-ray. DVDrip. 720p. Videa. iPad. iPhone. Vélemények. letöltés. HD.. 480p. Indavideo. Android. Ingyen. Teljes. Stream. BDrip. Watch Free. Kritika. Szereplők. Filmnézés. Full Movie. Avi. Film online. Filmek