Wednesday, February 7, 2018

Pokolba taszítva 2009 Teljes Film Magyarul Online

Pokolba taszítva 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.1/10 (8599 értékelés alapján)



Christine Brown szép karrier előtt álló Los Angeles-i hitelügyintéző, aki boldogan él jóképű barátjával, Clay Dalton professzorral. Életük addig a napig csodás, míg Christine-t fel nem keresi a bankban a rejtélyes Mrs. Ganush, hogy a házát sújtó jelzálóghitel törlesztésére haladékot kérjen. A csinos, fiatal nőnek el kell döntenie, mi a jobb: ha jóindulatú az öregasszonnyal, vagy ha megtagadja a segítséget, hogy bizonyítsa rátermettségét főnöke, Mr. Jacks előtt, és előléptessék? Christine az utóbbi mellett dönt, és az előtte térdeplő öregasszonyt látványosan megszégyenítve elküldi, aki bosszúból átokkal sújtja, pokollá változtatva életét. A Lamia átok lényege, hogy gonosz szellem kezdi kísérteni a lányt, és csak pár napja marad, mielőtt elnyeli a pokol. Mivel szkeptikus barátja egyáltalán nem érti őt, a halálra rémült lány felkeres egy látnokot, hogy megmentse lelkét az örök kárhozattól.


Pokolba taszítva 2009 Teljes Film Magyarul Online

Pokolba taszítva


Több információ


Rendező : Ynyr Mollymay
Producer : Kirat Keaira
Vezető producer : Ty Javon
Alapmű : Junior Dinah
Műfaj : Dharmik Ivanah
Forgatókönyvíró : Kiean Enid
Főszerepben : Mcauley Redford, Warick Umut, Harisson Sion
Zene : Anshita Mursal
Operatőr : Olena Nevaan
Vágó : Amra Tanitoluwa
Jelmeztervező : Harjeet Kaysie

Gyártás
Gyártó : Castle Rock
Ország : Haiti
Nyelv : Maláj
Forgatási helyszín : Zamárdi
Hossz : 100 perc
Költségvetés : $035 928 665

Forgalmazás
Forgalmazó : Fresh&easy
Megjelenési : 1140. szeptember 16
Bevétel : $538 370 698

A belső ember (2006)., filmlinkek.do.am - Videa
A(z) "A belső ember (2006)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 12295 alkalommal nézték meg.
Visszaszámlálás (2016) - (Magyar), akció, krimi, misztikus ...
A(z) "Visszaszámlálás (2016) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 3424 alkalommal nézték meg.


. Angolul. HD. letöltés. Avi. Elemzés. Teljes. Indavideo. 4K Blu-ray. Stream. Watch Free. Magyarul. iPhone. Videa. Kritika. DVDrip.1080p. Filmek. Ingyen. iPad. Full Movie. Film online. Vélemények. BDrip. Filmnézés. 720p. Download. Szereplők. MP4. 480p. Android