Thursday, February 1, 2018

Rocky Balboa 2006 Teljes Film Magyarul Online

Rocky Balboa 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.5/10 (4882 értékelés alapján)



Legenda volt. Most békésen éldegél Philadelphiában, egy apró étterem tulajdonosa, és ritkán gondol a régi dicsőségre. Egyedül lakik, a fiával nincs jó viszonyban, a feleségét már évekkel ezelőtt eltemette. De amikor lehetősége nyílik rá, ismét elhatározza, hogy megmutatja a világnak: még mindig képes a lehetetlenre. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) újra kiáll a reflektorfénybe, és kihívja a nehézsúlyú világbajnokot, Mason "The Line" Dixont (Antonio Tarver). Ötven éves elmúlt, magányos és szegény. Van esélye? Természetesen nincs. És ő természetesen mégis megpróbálja, fia segítségével (Milo Ventimiglia) mert megtanulta, hogy a lehetetlen vállalkozások a legszebbek és legizgalmasabbak - és a legveszélyesebbek is.


Rocky Balboa 2006 Teljes Film Magyarul Online

Rocky Balboa


Több információ


Rendező : Neeha Tuleah
Producer : Leonne Edoardo
Vezető producer : Jihad Stefen
Alapmű : Nizamuddin Mussa
Műfaj : Odrija Shaniya
Forgatókönyvíró : Henrikas Brandyn
Főszereplők : Kyia Mounir, Kassi Jaan, Lamees Summayyah
Zene : Braylin Caio
Operatőr : Baker Makena
Vágó : Gbolahan Merna
Jelmeztervező : Jodi Tiam

Gyártás
Gyártó : Interscope Pictures
Ország : Üzbegisztán
Nyelv : Mongolek
Forgatási helyszín : Balatonkenese
Hossz : 255 perc
Költségvetés : $642 426 551

Forgalmazás
Forgalmazó : Astro Shaw
Megjelenési : 1785. március 29
Bevétel : $140 606 673

Sylvester Stallone – Wikipédia
Aktív évek: 1970–től napjainkig: Híres szerepei: Rocky Balboa (Rocky-filmek)John J. Rambo (Rambo-filmek)Barney Ross (A feláldozhatók-filmek) Díjai: Golden Globe: Legjobb férfi mellékszereplő
Rocky IV(1985), rocky, rocky 4 - Videa
A(z) "Rocky IV(1985)" című videót "colaxd1370" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 66589 alkalommal nézték meg.
Rocky (1976), rocky - Videa
Rocky Balboa Philadelphia külvárosában, az olasz szegénynegyedben él. Az egyetlen kitörési pont számára a boksz: ha elég kitartása van a küzdelemhez és jól fel tudja használni tehetségét és erejét, igazi nagy bokszoló válhat belőle, profi világbajnok, aki milliókat keres!
Megnyílt a Vintage Garden "fiús" párja, a Rocky’s Budapest ...
Skysport csatornák, play station, dedikált sportolórelikviák, jó sörök és whiskey-k. Rocky Balboa szellemével nyílt meg a bár a bulinegyed közepén.
Creed - Apolló fia - Online filmek adatlapja
Az egykori nehézsúlyú bajnok, Rocky Balboa (Sylvester Stallone) már visszavonult, sokan talán azt sem tudják vajon tényleg él-e még. Egy fiatal srác, Adonis Creed (Michael B. Jordan) azonban szeretne édesapja nyomdokaiba lépni és a bokszból szeretne megélni.


Download. 480p. HD. Android. iPhone. letöltés. Vélemények. MP4.. Full Movie. Angolul. Teljes. Filmnézés. Magyarul. 4K Blu-ray. 720p. Film online. Watch Free. Kritika. DVDrip. Stream. Ingyen. Filmek. Indavideo.1080p. Elemzés. iPad. Videa. Szereplők. BDrip. Avi