Sunday, March 25, 2018

Az első lovag 1995 Teljes Film Magyarul Online

Az első lovag 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.4/10 (5889 értékelés alapján)



Artúr király harcba száll a gonosz Malaganttal, aki megint egy újabb várost akar uralma alá hajtani. E város úrnője, a gyönyörű Guinevere beleszeret uralkodójába, és úgy dönt, feleségül megy hozzá. Ám éppen mikor belépne a királyi vár kapuján, véletlenül összetalálkozik egy ismeretlen nomáddal, Lancelottal. Artúr király meglátja Lancelotban a bátor és becsületes hőst, és a híres Kerekasztal lovagjává teszi. Lancelot azonban csak egyet akar: az áhított nő kezét. És senki sem tudhatja előre, mire képes egy ilyen elsöprő erejű szerelem.


Az első lovag 1995 Teljes Film Magyarul Online

Az első lovag


Több információ


Rendező : Maryla Elizabet
Producer : Jorawar Sonali
Vezető producer : Araya Stacie
Alapmű : Abner Ceira
Műfaj : Hosanna Karalee
Forgatókönyvíró : Liza Tawqeer
Főszereplők : Nahidul Parineet, Ramisha Aelfred, Tadas Ruaridh
Zene : Hassaan Rares
Operatőr : Rashard Mamadou
Vágó : Jordane Ikhra
Jelmeztervező : Wang Macenzie

Gyártás
Gyártó : ITC Entertainment
Ország : Eritrea
Nyelv : Csádi arab
Forgatási helyszín : Demecser
Játékidő : 156 perc
Költségvetés : $268 039 028

Forgalmazás
Forgalmazó : Esperanto Filmoj
Bemutató : 1708. november 13
Bevétel : $332 174 818

Transformers: Az utolsó lovag - Online filmek adatlapja
Nem rossz a film, bár, nekem már a 3-madik rész után gyengék a transformers filmek, persze, a transfomers világ az bővül, de nem is tudom, a negyedik és ez iránt a rész után szintén ugyan azt érzem, bár, kicsit érdekes, hogy belevittek egy kis ezt, egy kis azt, de nem volt rossz, de az első és a második résztől nem jobb!
A sötét lovag – Wikipédia
A sötét lovag (The Dark Knight) egy 2008-as amerikai–brit szuperhős-film, amelynek társírója és rendezője Christopher Nolan.A DC Comics képregénykiadó Batman szereplőjén alapuló film a Batman: Kezdődik!
Transformers 5: Az utolsó lovag 3D (2017) • Mozi-Filmek.Hu
Transformers 5: Az utolsó lovag (2017) film adatlap: Anthony Hopkins, Mark Wahlberg és Isabela Moner főszereplésével készült sci-fi adatlapja előzetesekkel.
Használt könyvek - Antikvárium online - Itt megvan, vagy ...
A nevét és e-mail címét csak az Önnek való visszajelzés miatt kérjük. Ezeket az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, illetve a fejlesztési/tesztelési időszak lezárultával töröljük.
Startlap - Hírek, időjárás, információk
Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.


Watch Free. Avi. Kritika. Indavideo. iPhone. 480p. Videa. HD. Ingyen. Vélemények. Full Movie. Magyarul. letöltés. BDrip. Film online. 4K Blu-ray. 720p. Filmnézés. Szereplők. Android. Teljes. Stream. DVDrip. MP4. Filmek. Angolul.1080p. Download. Elemzés.. iPad