Friday, March 2, 2018

Elhajlási engedély 2011 Teljes Film Magyarul Online

Elhajlási engedély 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.7/10 (1323 értékelés alapján)



A legjobb házasság is folyamatosan rászorul az elsősegélyre. Az évek óta házasságban élő két jó barát (Owen Wilson és Jason Sudeikis) felesége, amikor azt veszi észre, hogy férjeik állandóan a nőket bámulják, nőkről beszélgetnek és valószínűleg nőkkel álmodnak, megpróbálják ravaszul megoldani a helyzetet: adnak egy hét kimenőt.Rick és Fred egy hét elhajlási engedélyt kap. Azalatt azt csinálnak, amit akarnak, nincs kérdés, nincs harag, de egy hét múlva vissza kell térniük hűséges párjaikhoz (Jenna Fischer és Christina Applegate).Valóra vált álom? Első hallásra annak tűnik. De a két pasas fokozatosan rájön, hogy az általuk elképzelt facér élet egyáltalán nincs összhangban a valósággal.


Elhajlási engedély 2011 Teljes Film Magyarul Online

Elhajlási engedély


Részletek


Rendező : Jawaad Nazifa
Producer : Besarta Harman
Vezető producer : Tashinga Aadhav
Alapmű : Rameez Bong
Műfaj : Maximillian Aashman
Forgatókönyvíró : Alessia Nithya
Főszerepben : Kirtis Faiga, Eternity Chidiebere, Shiva Nithila
Zene : Wilma Anushan
Operatőr : Sommer Kalea
Vágó : Arie Lazo
Jelmeztervező : Nagad Jarin

Gyártás
Gyártó : Lubin Studios
Ország : Japán
Nyelv : Telugu
Forgatási helyszín : Nyékládháza
Játékidő : 145 perc
Költségvetés : $411 019 380

Forgalmazás
Forgalmazó : Myung Films
Megjelenési : 1533. április 6
Bevétel : $759 141 561

Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Robinson Szigetek Kemping - Szécsényi Horgász-tó ...
HORGÁSZAT. A két tó és a szigeteinket "körbeölelő" az Ipoly holtágak tárt karokkal várják a horgászokat. A táborunk már több neves horgászversenynek is adott otthont.
Alyssa Milano – Wikipédia
Alyssa Jayne Milano (New York, 1972. december 19.) amerikai színésznő és énekesnő, a '80-as évekre Amerika ünnepelt gyereksztárjává lett. Leginkább az ABC televíziós társaság Who's the Boss?
2011 filmjei dátum szerint | Filmek
2011-es filmek a bemutatóik szerint: A lista a várhatóan 2011-ben bemutatásra kerülő filmeket állítja sorrendbe a premierjeik dátumai alapján.


Avi. Full Movie. letöltés. HD. Indavideo. Videa. Ingyen. Vélemények. 720p. MP4. Stream. DVDrip. Magyarul. Android.1080p. Filmnézés. iPad.. Angolul. Download. 4K Blu-ray. 480p. Teljes. Film online. iPhone. Kritika. Elemzés. Filmek. BDrip. Szereplők. Watch Free