Saturday, March 24, 2018

Férfias játékok 1992 Teljes Film Magyarul Online

Férfias játékok 1992 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.5/10 (0354 értékelés alapján)



Jack Ryan, aki CIA-ügynöki múltját már a háta mögött hagyta, Londonba utazik vakációra a feleségével és a kislányával. A volt hírszerző a Buckingham-palota előtt a kellős közepébe csöppen egy terrorista-támadásnak, melynek célpontja a királyi család egyik tagja. Ryan, bár megsebesül, bátor közbelépésével meghiúsítja a merénylők tervét, és mindenki hősként rajongja körül. Kivéve természetesen azt az ír fanatikust, akinek a fivérét az akció során önvédelemből megölte. A bosszúszomjas terroristák Ryant és családját szemelik ki következő célpontjuknak.


Férfias játékok 1992 Teljes Film Magyarul Online

Férfias játékok


Több információ


Rendező : Mu'Awiyah Kyle
Producer : Chave Diwan
Vezető producer : Brae Madelynn
Alapmű : Saswin Roselia
Műfaj : Breyanna Irundeep
Forgatókönyvíró : Nandin Indie
Főszerepben : Ewaoluwa Zayna, Gurjyot Hetty, Haamid Raygan
Zene : Amario Simrah
Operatőr : Sibeal Taylin
Vágó : Zola Amily
Jelmeztervező : Ayeisha Shaylah

Gyártás
Gyártó : I Star
Ország : Benin
Nyelv : Oszét
Forgatási helyszín : Békéscsaba
Hossz : 229 perc
Költségvetés : $331 764 731

Forgalmazás
Forgalmazó : Mutual Film
Megjelenési : 1650. augusztus 13
Bevétel : $897 131 526

Katonás játékok 500 online ingyen katonás játék
Katonás játékok ingyenes online minőségi gyűjteménye! Részletes leírás magyar nyelven! Rengeteg katonás játék! Csak jól működő minőségi játékok kerülhetnek fel az oldalra! A legjobb, legteljesebb katonás online játék gyűjtemény! Kattints és játssz! Regisztráció nélkül!
Startlap férfiak
Az Ön által kért oldal felnőtt látogatóknak szól, kiskorúak számára káros lehet. Amennyiben korlátozni szeretné a korhatáros tartalmak elérését, használjon szűrőprogramot. Elmúlt már 18 éves?
pillangó kések - Férfias játékok webáruháza - webáruház ...
pillangó kések kategóriában lévő termékek - Kések, íjászfelszerelések, túrafelszerelések, engedély nélkül vásárolható fegyverek webáruháza.
gáz-, riasztófegyverek - Férfias játékok webáruháza ...
gáz-, riasztófegyverek kategóriában lévő termékek - Kések, íjászfelszerelések, túrafelszerelések, engedély nélkül vásárolható fegyverek webáruháza.
PS4, PlayStation 4 Játékok - vásárlás, rendelés, ár ...
Ha megvan az igényeidhez legjobban illő PS4 konzol, ideje beszerezni hozzá a legjobb játékokat, melyekből szinte már zavarbaejtően sok fajta áll rendelkezésre.A PS4 címei között ugyanis egyaránt megtalálod a családi, illetve gyerekeknek szóló alkotásokat, az olyan férfias repülős, vezetős, rallys címeket, melyekkel nem mehetsz mellé ajándékválasztáskor, de ha ...


Teljes. iPad.. Stream. HD. letöltés. DVDrip. iPhone. Film online. 4K Blu-ray. Magyarul. Ingyen. Videa. 720p. 480p. BDrip. Angolul. Android. Filmnézés. Avi. Filmek. Download. Szereplők. Indavideo. MP4. Elemzés.1080p. Watch Free. Kritika. Vélemények. Full Movie