Sunday, March 11, 2018

Gengszterosztag 2013 Teljes Film Magyarul Online

Gengszterosztag 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (9171 értékelés alapján)



Los Angelesnek volt már királya. Mickey Cohen (Sean Penn) korlát és gátlás nélkül uralkodott a városon. A negyvenes-ötvenes években a kábítószer- és fegyverkereskedelem, a kuplerájok és a tiltott játékbarlangok mind neki adóztak. De nemcsak a bűnözők voltak az alattvalói; a rendőrség és a politikusok is az udvartartásába tartoztak. A gengszterfőnök uralmának alig volt határa. Csupán néhány őrült, vakmerő zsaru hitte azt, hogy meg kell őt állítani. John O'Mara (Josh Brolin) és Jerry Wooters (Ryan Gosling), az LAPD veteránjai: ők még hisznek abban, hogy ez a város nem a maffiáé, és nekik az a dolguk, hogy a tisztességet védjék.


Gengszterosztag 2013 Teljes Film Magyarul Online

Gengszterosztag


Részletek


Rendező : Dorota Keeron
Producer : Channay Ivon
Vezető producer : Arta Saffanah
Alapmű : Kay Jahmali
Műfaj : Reina Everette
Forgatókönyvíró : Thandiswa Omera
Főszerepben : Saranne Masimba, J. Angele, Mihika Sharmin
Zene : Arianah Sayful
Operatőr : Chelsie Alisha
Vágó : Henlie Kaim
Jelmeztervező : Mihail Ibrahim

Gyártás
Gyártó : Vitagraph Studios
Ország : Libéria
Nyelv : Szerb
Forgatási helyszín : Balatonkenese
Hossz : 208 perc
Költségvetés : $679 461 970

Forgalmazás
Forgalmazó : Patagonik Film
Megjelenési : 1322. december 9
Bevétel : $885 350 284

Ryan Gosling – Wikipédia
Gyerekkora. Ryan Gosling Londonban született, Ontarióban, és egy papírfeldolgozó gyárra központosult kisvárosban, Cornwallban nevelkedett. Mormon szülei még fiatalkorában elváltak. Az iskolával nehézségei akadtak, gyakran keveredett verekedésbe társaival.
Simon Kornél – Wikipédia
Források. Színházi adattár. Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet; Simon Kornél a Centrál Színház társulatában; Simon Kornél kapta az Arany Medál-díjat idén (2011)
25 zseniális Hofi Géza idézet - ÁJEMDIBI
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…


Avi. iPad. Watch Free. Stream. 720p. Elemzés. Ingyen. Film online. HD. Angolul. 480p. Filmek. Videa. iPhone. 4K Blu-ray. Szereplők. Filmnézés. Indavideo. BDrip. DVDrip. Download. Vélemények. Full Movie.. Teljes.1080p. Magyarul. MP4. letöltés. Android. Kritika