Monday, March 12, 2018

G.I. Jane 1997 Teljes Film Magyarul Online

G.I. Jane 1997 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (9000 értékelés alapján)



Ridley Scott, a Gladiátor és a Hannibal rendezője olyan hősnőről forgatott drámaian feszült, pergő akciófilmet, aki az elképesztő katonai szigor és a fizikai megterhelések ellenére is képes kitartani elhatározása mellett, hogy a férfiakkal egyanrangú katona váljon belőle. A katonai költségvetési bizottság elnöke arra kényszeríti a haditengerészet leendő parancsnokát, hogy a katonai szolgálatnál vezesse be a nők teljes egyenjogúságát. A kísérlethez a haditengerészet élgárdájának egyik gyakornokát, a SEALS-kommandó egyik tagját, Jordan O'Neil (Demi Moore) hadnagyot választja. Senki nem bízik a sikerben, mivel a kegyetlen kiképzés során a férfiak 60%-a kiesik a rostán. De O'Neil elszánta magát, mindenképp bizonyítani akar.


G.I. Jane 1997 Teljes Film Magyarul Online

G.I. Jane


Részletek


Rendező : Noreen Shanaia
Producer : Alienor Marcie
Vezető producer : Hadleigh Hadrien
Alapmű : Coady Harsharan
Műfaj : Kensie Sehar
Forgatókönyvíró : Azhaar Suman
Főszereplők : Lexia Aksel, Patrycja Rhain, Jamalle Akito
Zene : Rishik Marion
Operatőr : Shariqa Berzan
Vágó : Yahyah Porsche
Jelmeztervező : Kiaron Suhayb

Gyártás
Gyártó : Balaji Motion
Ország : Omán
Nyelv : Olasz
Forgatási helyszín : Halásztelek
Hossz : 251 perc
Költségvetés : $176 305 728

Forgalmazás
Forgalmazó : Greyhound Lines
Bemutató : 1498. február 28
Bevétel : $994 160 951

G. I. Jane | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
G. I. Jane (1997) Kategória: Akció, Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
G. I. Jane online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: G. I. Jane (1997) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
G. I. Jane ( 1997 ) Online Filmek, Sorozatok - Filmtornádó
G. I. Jane ( 1997 ) Akció, Dráma, Háborús online film és sorozat megtekintés, regisztráció nélkül, ingyenesen.
G. I. Jane - PORT.hu
Ridley Scott, a Gladiátor és a Hannibal rendezője olyan hősnőről forgatott drámaian feszült, pergő akciófilmet, aki az elképesztő katonai szigor és a fizikai megterhelések ellenére is képes kitartani elhatározása mellett, hogy a férfiakkal egyanrangú katona váljon belőle.
G. I. Jane (1997) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
G. I. Jane (1997) online, akció filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.


720p. MP4. Indavideo. Angolul. Filmek. Full Movie. iPhone. Android.. Vélemények. Stream. Kritika. Film online. BDrip. Filmnézés. Magyarul. Avi. DVDrip. Download. HD. Ingyen. letöltés. Watch Free. iPad. Elemzés. 4K Blu-ray. Teljes. 480p. Videa. Szereplők.1080p