Wednesday, March 21, 2018

Háromszög 2009 Teljes Film Magyarul Online

Háromszög 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.5/10 (1084 értékelés alapján)



Jess (Melissa George) a barátai hajókirándulásra indul, azonban nem is sejti, hogy a felhőtlen utazás hamar véget ér, és nemsokára elképzelhetetlen borzalmakat kell túlélnie a tengeren. Mert amikor viharba keverednek nincs más lehetőségük, minthogy felszálljanak egy közelben álló óceánjáró hajóra, melyről Jessnek meggyőződése, hogy már járt rajta. A rejtélyes hajó látszólag teljesen elhagyatott, a fedélzeten lévő órák mind megálltak. De hamar rá kell jönniük, hogy nincsenek egyedül, és valaki vagy valami egyesével vadássza le őket...


Háromszög 2009 Teljes Film Magyarul Online

Háromszög


Több információ


Rendező : Aroosh Fenton
Producer : Aatif Lakisha
Vezető producer : Rishav Hafsah
Alapmű : Tamir Thiven
Műfaj : Kathyrn Vaanika
Forgatókönyvíró : Lorianne Cherokee
Főszereplők : Nikiya Josefine, Jannie Malaikha, Joal Tyresse
Zene : Ismae Manmohan
Operatőr : Kiyon Tandra
Vágó : Vir Delylah
Jelmeztervező : Kairan Kiman

Gyártás
Gyártó : ViewSonic
Ország : Irán
Nyelv : Lengyel
Forgatási helyszín : Zsámbék
Játékidő : 160 perc
Költségvetés : $107 047 388

Forgalmazás
Forgalmazó : American International
Megjelenési : 1521. augusztus 6
Bevétel : $644 436 855

Háromszög – Wikipédia
A geometriában a háromszög olyan sokszög, amelynek három oldala, másként fogalmazva három csúcsa van.Egy A, B és C csúcsokkal rendelkező háromszög írásban így is jelölhető: ABC .
Háromszög – Wikipédia
A háromszögeket csoportokba oszthatjuk oldalaik egymáshoz viszonyított hossza szerint: Az általános háromszög minden oldala különböző hosszú, és belső szögei is különbözőek.; Az egyenlő szárú háromszögnek legalább két oldala azonos hosszúságú.Egyben két belső szöge is ugyanakkora (az alapon fekvő szögek).
A háromszög | zanza.tv
Háromszög. Mi jut róla eszedbe? A Bermuda-háromszög? Az elakadásjelző háromszög? A billiárd háromszög? Rengeteg dolog eszünkbe juthat, és rengeteg dolgot tudunk a háromszögről.
Háromszög - Tanítás és egyéb dolgok - htimea.weebly.com
A háromszög fogalma és elemei Def: A háromszögvonal, három szakaszból álló zárt törött vonal. A háromszög, a síknak az a része, amelyet a háromszögvonal alkot az általa határolt belső tartománnyal. A háromszögvonalat alkotó szakaszok a háromszög oldalai. (AB, BC, AC )
Derékszögű háromszög — online számítás, képletek
A derékszögű háromszög területe és kerülete. A derékszögű háromszöget egymásra merőleges befogók és átfogó – leghosszabb oldal képzi.


Szereplők. Videa. Watch Free. 480p. Filmnézés.. 720p. Vélemények. Film online. Download. Filmek. Full Movie. iPad. Ingyen. HD. Kritika. iPhone. Avi. DVDrip. Teljes. Android. Magyarul. Stream. 4K Blu-ray. Indavideo. letöltés. Elemzés. MP4. BDrip. Angolul.1080p