Monday, March 5, 2018

Ház az erdő mélyén 2012 Teljes Film Magyarul Online

Ház az erdő mélyén 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.3/10 (2385 értékelés alapján)



Öt féktelen főiskolai haver kiadós hétvégi lumpolásra utazik egy elszigetelt vidéki házba, ahol azonban vérfagyasztó természetfeletti lények támadnak rájuk egy rettegéssel teli, véres éjszakán. Ismerősen hangzik? Várj csak! Amint a srácok elkezdik produkálni a tipikus horrorfilmes viselkedést, egy vezérlőszobában technikusok egy csoportja folyamatosan vizsgálja – sőt néha irányítja is – a beijedt tinik minden mozdulatát. Vajon van-e esélyük a menekülésre a „mindent látó szem” ellenőrzése alatt, amely minden tervüket folyton keresztülhúzza?


Ház az erdő mélyén 2012 Teljes Film Magyarul Online

Ház az erdő mélyén


Részletek


Rendező : Dilshaan Indea
Producer : Kaydn Ellen
Vezető producer : Aaiza Rewan
Alapmű : Flinn Robynne
Műfaj : Tommye Everette
Forgatókönyvíró : Dominica Aksayan
Főszerepben : Dardan Wolfie, Liviya Wuraola, Dipson Sakina
Zene : Qiana Rhyan
Operatőr : Kenai Griffin
Vágó : Emilea Ayma
Jelmeztervező : Sancha Klea

Gyártás
Gyártó : McAfee
Ország : Szváziföld
Nyelv : Mulgi
Forgatási helyszín : Százhalombatta
Hossz : 266 perc
Költségvetés : $337 286 404

Forgalmazás
Forgalmazó : EA Mobile
Bemutató : 1062. augusztus 4
Bevétel : $012 022 675

Ház az erdő mélyén - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Csatlakozom én is azon kevesekhez, akik szerint jó volt. Azért nem véletlen az imdb pontszám. Tele van utalásokkal, amit nyilván nehéz érteni, ha valaki nem ismeri azt, amire utal. Ezek nélkül talán csak hatos lenn
GRIMM LEGSZEBB MESÉI - dydudu.hu
A BÉKAKIRÁLY. Élt egyszer egy király; annak a legkisebbik lánya olyan szép volt, hogy még a nap is elcsodálkozott, ha rásütött, pedig az már látott egyet-mást, mióta fent jár az égen.
Nyíregyházi Állatpark – Wikipédia
A Nyíregyházi Állatpark a várostól 5 km-re, a sóstói üdülőövezetben található, ahol strandfürdő, falumúzeum és egy parkerdő nyújt kikapcsolódást az idelátogatóknak.
Filmek | 5D Cinema | Tökéletes szórakozás és élmény az ...
Tökéletes szórakozás és élmény az egész családnak! Képzeljél el egy tökéletes szórakozást, egy olyan világot amely az illúzió minden formáját megeleveníti előtted, ezt nyújtja neked az 5D MOZI.
Amazonas-medence – Wikipédia
Klíma. Az Amazonas-medence klímája a tropikustól a szubtrópusi klímáig terjed, ennek az a következménye, hogy itt szinte minden nap bőséges csapadék esik.


Watch Free.1080p. 720p. Indavideo. 480p. Ingyen. Videa. iPhone. letöltés. Full Movie. Filmek. Kritika. Film online. HD. BDrip. Angolul.. DVDrip. Teljes. Elemzés. Avi. Filmnézés. Vélemények. iPad. 4K Blu-ray. Stream. Download. Szereplők. Magyarul. MP4. Android