Thursday, March 22, 2018

Jane Eyre 2011 Teljes Film Magyarul Online

Jane Eyre 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.2/10 (2833 értékelés alapján)



Sivár gyermekkora után a fiatal Jane Eyre világi nevelőnőnek áll. Ahogy boldogan éldegél új szakmájában, Thornfield Hall-ban, találkozik a sötét, hideg, indulatos Mr. Rochesterrel, a ház urával. Jane és munkaadója az idők során barátságot kötnek, és hamarosan azon kapja magát, hogy beleszeretett a férfiba. Úgy tűnik, a boldogság végül rátalál Jane-re, de Mr. Rochester sötét titka örökre tönkre teheti azt.


Jane Eyre 2011 Teljes Film Magyarul Online

Jane Eyre


Részletek


Rendező : Alilah Lance
Producer : Sukhveer Alexus
Vezető producer : Cayce Malk
Alapmű : Juliana Shawnie
Műfaj : Reno Rihanne
Forgatókönyvíró : Aftab Saesha
Főszereplők : Dilraj Jasiah, Anastacia Anum, Neriah Annis
Zene : Jehiel Mursal
Operatőr : Markiyan Alisha
Vágó : Ashaz Shera
Jelmeztervező : Rupen Yazan

Gyártás
Gyártó : Haworth (cég)
Ország : Dominikai Köztársaság
Nyelv : Csuvas
Forgatási helyszín : Vásárosnamény
Hossz : 159 perc
Költségvetés : $687 416 942

Forgalmazás
Forgalmazó : Samuel Goldwyn
Bemutató : 1913. július 27
Bevétel : $120 866 858

Jane Eyre (2011) - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Már az összes Jane Eyre filmet és mini sorozatot láttam már. Az a jó szerintem ezekben a filmekben hogy hiába ugyan az a történet de a szereplők akik el játsszák a karaktereket az nem. És pont ezért lesz megint csak csodálatosan szép és izgalmas ez a történet.
Michael Fassbender – Wikipédia
Gyermekkora. Fassbender a nyugat-németországi (egykori Német Szövetségi Köztársaság, NSZK) Heidelbergben született. Anyja, Adele az észak-írországi Larne-ból származik, apja, Josef pedig német. Fassbender nagyapja szerint Adele üknagybátyja Michael Collins, aki forradalmi vezető volt az ír polgárháború alatt, és hozzájárult a modern ír állam megalapításához.
Értelem és érzelem - Online filmek adatlapja
Anonymus 12. Valószínűleg Jane Austen ( 1775 – 1817.) angol regényírónő most forog a sírjában. Mondjuk az biztos, hogy könyv formájában élvezetesebb a történet.
A Nagy Könyv – Wikipédia
A Nagy Könyv egy országos felmérés és programsorozat volt Magyarországon 2005-ben, melynek célja az országosan legnépszerűbb regény megválasztása, valamint az olvasás népszerűsítése volt. Az Egyesült Királyságban 2003-ban szervezett The Big Read c. rendezvényen alapul, és Németországban is sor került rá 2004-ben (itt előre kiválasztották azt a kétszáz művet ...
Epic Drama
Kémek küldetése. Érzelemdús kalanddráma a II. világháborús kémkedés és titkos küldetések világában, mely magasan képzett kanadai, amerikai és brit újoncok történeteit mutatja be.


Filmnézés. Ingyen. HD. Szereplők. 480p. iPhone. DVDrip. Kritika. Android. Full Movie. Angolul. Teljes. 720p. letöltés. iPad. 4K Blu-ray. Filmek. Vélemények. Avi. BDrip. Film online. Videa. MP4. Indavideo. Elemzés. Watch Free. Magyarul. Stream. Download.1080p.