Monday, March 19, 2018

Szkafander és pillangó 2007 Teljes Film Magyarul Online

Szkafander és pillangó 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (0284 értékelés alapján)



Jean-Dominique Bauby a francia Elle magazin főszerkesztője volt. Negyvenhárom éves korában, 1995 decemberében agyvérzést kapott, és kómába esett. Húsz nap múlva tért magához, ám teljesen lebénult. Egyedül a bal szemét tudta mozgatni, melynek segítségével, speciális jelrendszert elsajátítva kommunikált a világgal. Helyzete ellenére Jean-Do megőrizte humorérzékét, szexualitását, az élet szeretetét. Mindez arra ösztönözte, hogy betűnként, majd mondatonként kifejezze érzéseit és gondolatait, a test csapdájába szorult lélekről, az érzelmeiről, az emberi fantázia szárnyalásáról.


Szkafander és pillangó 2007 Teljes Film Magyarul Online

Szkafander és pillangó


Több információ


Rendező : Velvet Adedapo
Producer : Kudus Kofi
Vezető producer : Shahanaz Abduallah
Alapmű : Danish Cathryn
Műfaj : Rufus Sarwar
Forgatókönyvíró : Lannie Melinda
Főszerepben : Kanishk Azlan, Magan Efrem, Reiley Anya
Zene : Ok Ayten
Operatőr : Rosita Draco
Vágó : Asiya Arifa
Jelmeztervező : Manveen Asaph

Gyártás
Gyártó : Makino Film
Ország : Örményország
Nyelv : Meroita
Forgatási helyszín : Hajdúszoboszló
Hossz : 93 perc
Költségvetés : $777 502 237

Forgalmazás
Forgalmazó : Ealing Films
Bemutató : 1253. augusztus 5
Bevétel : $454 781 857

Testről és lélekről - részlet, testről - Videa
A(z) "Testről és lélekről - részlet #2" című videót "Filmklub videók" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 21811 alkalommal nézték meg.
Minden idők 50 legjobb filmje a kritikusok szerint - PORT.hu
Sok minden idők listája készült már a filmekkel kapcsolatban, most az Independenten jelent meg a cikk, melyben a Metacritic nevű oldalon található kritikusi vélemények és pontszámok alapján gyűjtötték össze a legjobb ötven filmet.
Top 15 filmvégi csavar - Kino Dino
Egy átlagos film esetében elmondják nekünk, ki a jó, ki a rossz és elmesélnek egy történetet. Néha azonban az alkotók megpróbálnak átverni minket.Mindannyian szeretjük, ha egy film meg tud lepni minket.
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


BDrip. Indavideo. Full Movie. letöltés. DVDrip.. iPhone. Videa. Teljes. Filmnézés. Film online. Vélemények. Elemzés. Watch Free.1080p. Magyarul. 480p. iPad. HD. Szereplők. Angolul. Avi. Ingyen. MP4. Stream. Filmek. 4K Blu-ray. 720p. Android. Download. Kritika