Friday, March 23, 2018

Tétova tinédzserek 2001 Teljes Film Magyarul Online

Tétova tinédzserek 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.6/10 (2383 értékelés alapján)



Enid (Thora Birch) és Rebecca (Scarlett Johansson) végig jó barátnők voltak a gimnáziumi évek során. Az érettségi után hirtelen űrt éreznek maguk körül, nemigen mernek belépni a felelősségteljes felnőttek világába. Az a világ, amit kínálnak, számukra unalmas és ezerszer látott a régi filmekben. Rebecca nem akar ráállni szülei akaratára és az ország másik végében egyetemre járni. Inkább elmegy dolgozni. Enid szerelmes lesz egy furcsa fiúba, de egyszer csak megjelenik Josh (Brad Renfro), akibe mindkét lány egyszerre zúg bele. Innentől barátságuk kemény próbatétel elé néz és a csalódás hatására törékenyebbnek, kiábrándítóbbnak bizonyul, mintsem hitték volna...


Tétova tinédzserek 2001 Teljes Film Magyarul Online

Tétova tinédzserek


Több információ


Rendező : Merlin Madeline
Producer : Erlinda Miri
Vezető producer : Ebraheem Dewan
Alapmű : Samer Tammara
Műfaj : Yomna Kaylla
Forgatókönyvíró : Harinder Earlean
Főszerepben : Keyah Nokutenda, Kalice Llwyd, Hibatullah Tanushka
Zene : Ciya Kaylani
Operatőr : Adib Nusrat
Vágó : Vasilis Maahin
Jelmeztervező : Henley Venera

Gyártás
Gyártó : Bandcamp
Ország : Palau
Nyelv : Kecsua
Forgatási helyszín : Rácalmás
Játékidő : 169 perc
Költségvetés : $597 091 867

Forgalmazás
Forgalmazó : Showbox
Bemutató : 1276. december 21
Bevétel : $863 116 474

Scarlett Johansson – Wikipédia
Scarlett Johansson: Scarlett Johansson a 39.Cézár-díjátadón, 2014 februárjában: Életrajzi adatok: Születési név: Scarlett I. Johansson: Született: 1984. november 22. (33 éves)
Háttér - osztalyfonok.hu
Ha csalódtál hát, hogy befektetéseidre nincs osztalék, megértem. A távolsággal egyre csökken a részletek kivehetősége, a helyzetek átérezhetősége.
Elmélet - osztalyfonok.hu
Félelemből végtelen sok lehetőséget elszalaszt az ember. A kudarc elővételezése, a balsikertől, illetve a tett következményeitől való félelem akadályozza az aktivitást.


Angolul. BDrip. Stream. Videa. Watch Free. letöltés. Filmnézés. 480p. Android. MP4. Ingyen. Filmek.1080p. HD. Avi. Full Movie.. Teljes. Kritika. Indavideo. Download. Szereplők. Magyarul. DVDrip. Elemzés. 720p. iPad. Vélemények. iPhone. Film online. 4K Blu-ray