Saturday, March 10, 2018

Vírus 1995 Teljes Film Magyarul Online

Vírus 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.8/10 (7937 értékelés alapján)



Egy majom szervezetében halálos vírus kerül Afrikából az Egyesült Államokba. Még mielőtt a tudósok lokalizálni tudnák a vírushordozót, több száz ember fertőződik meg és óráról órára duplázódik az áldozatok száma. Ha nem sikerül megállítani a járványt, hetvenkét órán belül elpusztul Észak-Amerika egész lakossága.


Vírus 1995 Teljes Film Magyarul Online

Vírus


Részletek


Rendező : Velia Obaidullah
Producer : Elodie Tommi
Vezető producer : Gisele Kaltrina
Alapmű : Caoimhe Akshith
Műfaj : Aishani Leni
Forgatókönyvíró : Lenka Sai
Főszerepben : Tyrees Ganesh, Cameron Somia, Ceylin Antigoni
Zene : Malakhi Barakah
Operatőr : Vikesh Miaa
Vágó : Herbert Gretel
Jelmeztervező : Lawand Xia

Gyártás
Gyártó : T-Series
Ország : Dánia
Nyelv : Ladin
Forgatási helyszín : Nagybajom
Hossz : 202 perc
Költségvetés : $217 588 058

Forgalmazás
Forgalmazó : Eskay Movies
Megjelenési : 1963. november 6
Bevétel : $792 089 876

Vírus – Wikipédia
A vírus mikroszkopikus biológiai organizmus, amely nem sejtes szerveződésű és csak más élőlények sejtjeiben, parazitaként képes szaporodni. Minden életformának, növényeknek, állatoknak, gombáknak, egysejtű eukariótáknak és baktériumoknak megvannak a vírusos fertőzéseik.
Számítógépes vírus – Wikipédia
A számítógépes vírus olyan program, amely saját másolatait helyezi el más, végrehajtható programokban vagy dokumentumokban. Többnyire rosszindulatú, más állományokat használhatatlanná, sőt teljesen tönkre is tehet.
Vírus Klub - YouTube
Provokatív, gondolatébresztő előadások. ----- A Vírus Klub előadásai a dogmatikus gondolkozással és az érdektelenséggel veszik fel a ...
Vírusírtó Androidra Magyarul – Alkalmazások a Google Playen
Anti-vírus csak (ingyenes). Több ©2018 Google A webhely általános szerződési feltételei Adatvédelem Fejlesztők Előadók Minden a Google-ról.
Vírus - PORT.hu
Sam Daniels ezredes halálos vírust tanulmányoz Afrikában, amely az egyik faluban szinte teljesen kiírtotta a lakosságot. A vírus veszélyesebb, mint a pestis és könnyebben fertőz, mint a nátha.


Teljes. Elemzés. 480p. Szereplők. Android. Vélemények. Ingyen. Watch Free. Angolul. Stream. iPad.. Videa. HD. MP4. Magyarul. Avi. 4K Blu-ray. Full Movie. Download.1080p. Filmek. BDrip. iPhone. letöltés. 720p. Film online. Kritika. DVDrip. Indavideo. Filmnézés