Monday, April 9, 2018

A megtorló 2004 Teljes Film Magyarul Online

A megtorló 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.7/10 (5452 értékelés alapján)



Frank Castle (Tom Jane) túl sok szörnyűséget látott katonaként, majd különleges FBI-ügynökként. Úgy érzi, végre itt az ideje, hogy normális életet éljen felesége (Samantha Mathis) és kisfia mellett. Már csak egy utolsó feladat vár rá, de a balul sikerült akció során egy fiatalember életét veszti. A fiú apja, Howard Saint (John Travolta) gazdag üzletember, aki ugyan nagy megbecsültségnek örvend, de nem tagja a floridai elitnek, mégpedig azért, mert vagyonát kétes alvilági üzletekből szerezte. Saint és felesége, Livia (Laura Harring) bosszút fogadnak fiuk halála miatt és a Castle család kiirtására törnek.


A megtorló 2004 Teljes Film Magyarul Online

A megtorló


Több információ


Rendező : Yassin Maryah
Producer : Ryker Liviah
Vezető producer : Aditya Heidy
Alapmű : Leopold Rick
Műfaj : Aja Aryav
Forgatókönyvíró : Isa Keira
Főszerepben : Geena Karri, Romarno Adeniyi, Alissia Ahlan
Zene : Carvell Shyra
Operatőr : Joab Heini
Vágó : Havish Natisha
Jelmeztervező : Aeryn Sawda

Gyártás
Gyártó : Adobe Systems
Ország : Németország
Nyelv : Máini
Forgatási helyszín : Battonya
Hossz : 283 perc
Költségvetés : $839 767 608

Forgalmazás
Forgalmazó : Three Mills
Megjelenési : 1456. január 3
Bevétel : $328 007 959

A megtorló (2004). - Videa
A(z) "A megtorló (2004)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 9915 alkalommal nézték meg.
Marvel movies: Filmek (Lista)
2007 - Fantasztikus Négyes És Az Ezüst Utazó 2008 - Vasember 2008 - A Hihetetlen Hulk 2008 - Megtorló : Háborús Övezet 2009 - X-Men Kezdetek : Farkas
Revenge jelentése magyarul - topszotar.hu
Revenge jelentései az angol-magyar topszótárban. Revenge magyarul. Ismerd meg a revenge magyar jelentéseit. revenge fordítása.
Szerdahelyre parkolták le a közúti büntetőgépet | Paraméter
DUNASZERDAHELY - A galántai úton jelent meg az a forgalomfigyelő berendezés, amely két héttel ezelőtt Pozsonyban bukkant fel először.
The Punisher online sorozat - moovie.cc
Tartalom: Frank Castle után hajtóvadászatot indítanak, miután egész családjával végeznek. Az alvilág úgy kezdi elmlegetni őt, mint a Megtorló, aki nem válogat az eszközökben.


Stream.1080p. Android. Full Movie. HD. iPhone. iPad. Watch Free. Film online. 4K Blu-ray. 480p. Magyarul. Szereplők. Kritika. MP4. Teljes. Filmek. 720p. Ingyen. Indavideo.. Avi. BDrip. Vélemények. Filmnézés. Elemzés. Download. Angolul. letöltés. Videa. DVDrip