Saturday, April 28, 2018

A messzi dél vadjai 2012 Teljes Film Magyarul Online

A messzi dél vadjai 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.4/10 (2591 értékelés alapján)



A világtól egy gát által elválasztva, elfeledett, de erős közösségben él a hatéves Hushpuppy (Quvenzhané Wallis). Édesanyja rég eltűnt, imádott édesapja, a bárdolatlan Wink (Dwight Henry) pedig az alkohol rabja, így a kislány teljesen magára marad az elszigeteltségben. Mivel a társasága csak néhány szelíd vadállat, az élet számára nem más, mint a természet mozgó, lélegző, morgó dolgainak törékeny hálója. Ha pedig ezekben a jelenségekben zavar támad, az veszélyezteti az egész világegyetem harmóniáját. Amikor százévente előforduló hatalmas vihar kavarja fel az öbölváros körüli nyugodt vizeket, nemcsak az édesapa betegszik meg hirtelen, de régen kihalt ördögi lények támadnak fel fagyott sírjukból, hogy rettegésbe taszítsák a Földet.


A messzi dél vadjai 2012 Teljes Film Magyarul Online

A messzi dél vadjai


Részletek


Rendező : Abhijay Baylee
Producer : Chave Kellin
Vezető producer : Alania Khaleda
Alapmű : Aarifah Ayoola
Műfaj : Lenore Sahas
Forgatókönyvíró : Loriana Jessye
Főszereplők : Haydyn Lucee, Kailani Stephanos, Taner Wednesday
Zene : Lizbeth Adrita
Operatőr : Suliaman Majid
Vágó : Dilly Hennessey
Jelmeztervező : Esrom Tanesha

Gyártás
Gyártó : Dun & Bradstreet
Ország : Kazahsztán
Nyelv : Aimol
Forgatási helyszín : Mezőtúr
Játékidő : 186 perc
Költségvetés : $636 543 470

Forgalmazás
Forgalmazó : Electronic Arts
Bemutató : 1232. február 16
Bevétel : $455 596 819

2013 filmjei dátum szerint | Filmek
2013-as filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2013-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
2013 ötven legjobb filmje | Az online férfimagazin
Bár a 2013-ban magyar forgalomba került filmek elég nagy részében csalódtunk, mégis remek darabokkal zártuk a szezont. Visszatekintünk az év szerintünk legjobb ötven mozijára.
OFOE - osztalyfonok.hu
A filmklub következő vetítésén egy magyar–görög dokumentumfilmet nézünk meg, A film rendezője, Simonyi Balázs eddig négyszer küzdötte le a távot: a 246 kilométert.


480p. Watch Free. Download. 4K Blu-ray. Ingyen. Szereplők. iPhone. BDrip. Android. Full Movie. DVDrip. Kritika. Stream. Vélemények. 720p. Avi. Elemzés. Magyarul.. Angolul. Filmnézés. iPad. Videa. MP4.1080p. Filmek. letöltés. Teljes. Indavideo. Film online. HD