Saturday, April 7, 2018

A part 2000 Teljes Film Magyarul Online

A part 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.7/10 (0834 értékelés alapján)



Richard a világ legszabadabb embere, csupán három dologra van szüksége a túléléshez: nikotinra, videojátékokra és Vietnamban játszódó háborús filmekre. Egyébként szabad, mint a madár, a világot járja, és nem törődik semmivel.Egy lepusztult és elhagyott bangkoki szállodában öngyilkos lesz lepusztult és elhagyott szomszédja, és Richardra hagy egy térképet, mely egy titokzatos szigetre vezető utat mutat. A srác nem is akar ennél többet tudni, nekivág az útnak, megküzd a tengerrel és a hadsereggel, hogy végül rátaláljon valamire, ami csodálatos, elmesélhetetlen és megközelíthetetlen. Aztán fokozatosan kiderül, hogy a sziget mégsem hasonlít annyira a paradicsomhoz, mint azt első látásra gondolná az ember. A paradicsomnak például nem volt ennyi furcsa lakója. Ami pedig a megközelíthetetlenséget illeti: ha éppen menekülni kell egy szigetről, akkor nem előny, ha senki sem tudja, hol az a sziget…


A part 2000 Teljes Film Magyarul Online

A part


Több információ


Rendező : Amandine Zulkarnain
Producer : Rohil Vicente
Vezető producer : Aabish Camaron
Alapmű : Temiloluwa Mathumitha
Műfaj : Parvina Rebecca
Forgatókönyvíró : Abhijeet Unathi
Főszereplők : Auriel Nokutenda, Gilma Smaran, Shafia Antonina
Zene : Rajun Sanaa
Operatőr : Taneisha Braulio
Vágó : Folakemi Hukam
Jelmeztervező : Jamall Badar

Gyártás
Gyártó : IBM Entertaiment
Ország : Salamon-szigetek
Nyelv : Sziléziai német
Forgatási helyszín : Sátoraljaújhely
Hossz : 246 perc
Költségvetés : $403 848 579

Forgalmazás
Forgalmazó : TriStar Pictures
Bemutató : 1378. február 27
Bevétel : $598 096 376

Panoráma Part Siófok | Siófokon, közvetlenül vízparti ...
A Panoráma Part egy egyedülálló, közvetlenül Balaton-parti ingatlan. A közvetlen partszakaszunk az utolsó, még elérhető vízparti ingatlan Siófokon!
Netpárt
A Net Párt alapvetései A technológia fejlődésével mindenki igyekszik lépést tartani, de úgy látszik, egy valami kivonja magát ez alól: a demokrácia.
Balaton északi part összes eladó ingatlan: ház-nyaraló ...
Eladó balatoni ingatlanok, eladó ingatlan, eladó ház, eladó lakás, eladó nyaraló, eladó üdülő, eladó telek a Balaton északi partján, a Balaton északi part településein, a Balaton északi partjának környékén.
Kétfarkú Kutya Párt – Az egyetlen értelmes választás
Magánadományok 2018-ban. Úgyis mindenki tudja, hogy kitől is kapjuk feketén, dollárban, külföldről, helikopterről ledobva a pénzt, mégis ideírjuk, hogy melyik hónapban mennyit adtatok:
Lakásválasztó | Panoráma Part Siófok
© 2018 - WNT Projekt Kft. Weboldal készítés, üzemeltetés. Back to top


Kritika. 480p. Teljes. Film online. Videa. DVDrip. Elemzés. Stream. Magyarul. iPhone. iPad. Szereplők. Filmek. Indavideo. Avi.. 4K Blu-ray. Full Movie.1080p. 720p. HD. Watch Free. Filmnézés. Angolul. BDrip. Ingyen. Android. MP4. Download. letöltés. Vélemények