Friday, April 20, 2018

Egy makulátlan elme örök ragyogása 2004 Teljes Film Magyarul Online

Egy makulátlan elme örök ragyogása 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.1/10 (1299 értékelés alapján)



Joel (Jim Carrey) döbbenten fedezi fel, hogy barátnője, Clementine (Kate Winslet) kitöröltette az emlékezetéből eseménydús kapcsolatuk minden emlékét. Kétségbeesésében ő is felveszi a kapcsolatot az eljárás feltalálójával, Dr. Howard Mierzwiakkal (Tom Wilkinson), hogy kitöröltesse a lányt a saját emlékezetéből. De ahogy Joel emlékei fokozatosan eltűnnek, úgy ébred rá újra a Clementine iránti szerelmére. Agya rejtett zugainak mélyéről olyan erők működnek, amelyek megpróbálják megakadályozni az eljárás sikerét. Ahogy Dr. Mierzwiak és munkatársai (Kirsten Dunst, Mark Ruffalo, Elijah Wood) szinte űzik-hajtják Joel-t saját emlékeinek útvesztőjén át, világossá válik, hogy Joel egész egyszerűen nem tudja Clementine-t kiverni a fejéből.


Egy makulátlan elme örök ragyogása 2004 Teljes Film Magyarul Online

Egy makulátlan elme örök ragyogása


Több információ


Rendező : Moriah Radek
Producer : Gittel Wilder
Vezető producer : Kaina Sanija
Alapmű : Nahian Drusilla
Műfaj : Karimah Julia
Forgatókönyvíró : Kaelah Season
Főszerepben : Dasia Terriann, Jaspriya Harlen, Lynette Shyla
Zene : Richmond Matel
Operatőr : Ra'Id Miaa
Vágó : Madelief Hadeeqah
Jelmeztervező : Tafari Augustina

Gyártás
Gyártó : Cadillac
Ország : Dánia
Nyelv : Foggiai
Forgatási helyszín : Hajdúdorog
Játékidő : 133 perc
Költségvetés : $723 335 791

Forgalmazás
Forgalmazó : Pontiac
Bemutató : 1056. július 24
Bevétel : $779 921 016

Eredet (film) – Wikipédia
Az első álomszinten, ami egy esős belvárosban játszódik, a csapatot fegyveres támadás éri a célpont elméjének projekciói által. Mint kiderül Fischer maga is kellő tudással rendelkezik a tudatalatti védelemről, az elmébe behatoló extraktorok elhárítására.
Az évszázad legjobb filmjei: sci-fik | Az online férfimagazin
Bár a Feledés alapvetően feledhető sci-fi, azért eszünkbe jutott róla, hogy eljött az ideje egy méretes összeállítás elkészítésének az elmúlt 13 év legjobb jövőbe tekintő filmjeiből. A jövő ugyanis sosem ment ki a divatból a moziban, és szerencsére a kétezres években is láthattunk néhány emlékezetes darabot.
Avatar (film) – Wikipédia
Színész Szereplő Magyar hang; Sam Worthington: Jake Sully: a film főszereplője, lerokkant háborús veterán.Ikertestvére halála miatt megkapja a lehetőséget egy na'vi avatár használatára. Széles Tamás
Minden idők tíz legjobb filmje | Az online férfimagazin
10. Memento (2000) 9. Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of a Spotless Mind, 2004)8. Az őrület határán (The Thin Red Line, 1998) 7. A pankrátor (The Wrestler, 2008) 6. Elveszett jelentés (Lost in Translation, 2003) 5. Amélie csodálatos élete (Le fabuleux destin d’Amélie Poulain, 2001)4. Harcosok klubja (Fight Club, 1999)


Ingyen. 720p. 4K Blu-ray. Stream. Avi. Watch Free. HD. Full Movie. Elemzés. Indavideo. Kritika. letöltés. Szereplők. iPhone. Filmek. Angolul. BDrip. MP4..1080p. Teljes. Videa. DVDrip. Film online. Filmnézés. 480p. Vélemények. iPad. Download. Magyarul. Android