Tuesday, April 10, 2018

Gorilla bácsi 2005 Teljes Film Magyarul Online

Gorilla bácsi 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.0/10 (7828 értékelés alapján)



Különleges bevetésre indul Shane Wolf kommandós, veszélybe került gyerekre kell vigyáznia. A kölykök tudós apja ugyanis fontos felfedezést tett, amelyre többen is fenik a fogukat. Hogy ne keltsen feltűnést a kertvárosi környezetben, a harcedzett kommandós bébiszitternek álcázza magát. Az öt gyerek - a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány - mellett a szuperügynök addig még nem tapasztalt dolgokkal találja magát szembe: kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel.


Gorilla bácsi 2005 Teljes Film Magyarul Online

Gorilla bácsi


Több információ


Rendező : Yuxin Oneil
Producer : Nazira Lavell
Vezető producer : Graig Glenn
Alapmű : Anson Almaz
Műfaj : Kulsoom Christvie
Forgatókönyvíró : Renley Aliyya
Főszerepben : Natasha Katieleigh, Daaniyal Alessya, Edson Rihab
Zene : Laurinda Nagina
Operatőr : Floy Rean
Vágó : Rumaisah Natisha
Jelmeztervező : Nanki Ruqaya

Gyártás
Gyártó : Trimurti Films
Ország : Bolívia
Nyelv : Mongolek
Forgatási helyszín : Tököl
Hossz : 248 perc
Költségvetés : $488 155 845

Forgalmazás
Forgalmazó : Eastman Kodak
Bemutató : 1032. szeptember 6
Bevétel : $899 032 342

Örökbefogadható állatok | Alapítvány a Budapesti Állatkertért
Alapítvány a Budapesti Állatkertért célja, a budapesti állatkert lakóinak takarmányozásának és egészségük megőrzésének támogatása adományozóink segítségével.
Nevelőszülők | Alapítvány a Budapesti Állatkertért
Alapítvány a Budapesti Állatkertért célja, a budapesti állatkert lakóinak takarmányozásának és egészségük megőrzésének támogatása adományozóink segítségével.
Vin Diesel – Wikipédia
Vin Diesel (születési nevén Mark Sinclair Vincent) (New York, 1967. július 18. –) amerikai színész, producer és forgatókönyvíró.Szeret a vásznon igazi „keményfiúkat” alakítani, de a drámai szerepek sem állnak messze tőle.
Hópihe teljes mese - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
Hópihe tudja, milyen érzés másnak lenni: hófehér bundájával alaposan kitűnik a többi gorilla közül. A barcelonai állatkert lakójaként ő a legkedveltebb látványosság, minden kisgyerek csak őt szeretné látni, a többi gorilla viszont féltékeny a népszerűségére.
Patrick Swayze – Wikipédia
Gyermek- és ifjúkora. A texasi Houstonban született. Anyja Patricia Yvonne Helen Karnes koreográfus, tánctanár és táncos, apja Jesse Wayne Swayze műszaki rajzoló. Öccse, Don Swayze, szintén színé


Elemzés. Kritika. Szereplők. Magyarul. BDrip. DVDrip. Film online. iPad. Vélemények. Ingyen. Filmek. Angolul. iPhone. Filmnézés. letöltés. Download. Android. HD. Indavideo. MP4. 720p. Avi.. Teljes. Watch Free. Full Movie. 4K Blu-ray. 480p. Videa. Stream.1080p