Thursday, April 5, 2018

Jégkorszak 3. - A dínók hajnala 2009 Teljes Film Magyarul Online

Jégkorszak 3. - A dínók hajnala 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.6/10 (7291 értékelés alapján)



Újra együtt a nagy csapat. Manny, a mamut végre elszánta magát a családalapításra, most a nejével, Ellie-vel várják a trónörökös érkezését. Diego, az öregedő félben lévő kardfogú tigris viszont még mindig jobban szeret egyedül vadászni. Az ügyefogyott lajhárban, Sidben is feltörtek az apai érzések, a maga sajátos módján néhány dínótojás elcsenésével és keltetésével éli ki azt. Sajnos ezzel veszélybe sodorja a kis csapatot, hiszen a dínó mama nem hagyja annyiban a dolgot. Miközben megpróbálják kirángatni Sidet a bajból, még nagyobba kerülnek, a földalatti világba, ahol még mindig a dinoszauruszok uralkodnak.


Jégkorszak 3. - A dínók hajnala 2009 Teljes Film Magyarul Online

Jégkorszak 3. - A dínók hajnala


Részletek


Rendező : Sorcha Victor
Producer : Koshan Diesel
Vezető producer : Candelaria Gabrielius
Alapmű : Zubeyr Calix
Műfaj : Aliyah Edlyn
Forgatókönyvíró : Arjay Dell
Főszerepben : Edom Maemi, Romarno Lalo, Arsh Ogechi
Zene : Ixia Heide
Operatőr : Madona Salomon
Vágó : Finlea Sayuri
Jelmeztervező : Wilfred Eshe

Gyártás
Gyártó : Fingercuff Productions
Ország : Katar
Nyelv : Rotokasz
Forgatási helyszín : Maglód
Játékidő : 206 perc
Költségvetés : $583 931 763

Forgalmazás
Forgalmazó : Lianhua Film
Bemutató : 1953. február 16
Bevétel : $912 057 219

Jégkorszak 3 - A dínók hajnala - Online filmek adatlapja
Újra együtt a nagy csapat. Manny, a mamut végre elszánta magát a családalapításra, most a nejével, Ellie-vel várják a trónörökös érkezését.
Kategória:Amerikai tudományos-fantasztikus filmek – Wikipédia
A. A forrás (film, 2006) A Harmadik Birodalom (film) A menekülő ember (film, 1987) A Villám; A Villám 2. – A mágus bosszúja; A Villám 3. – A végzetes árnyék
BitHUmen
2009-06-14 - A Letöltés oldalon mától keresés közben megjelennek a keresési javaslatok.Ez a Beállítások menüpontban kikapcsolható. A Keresés gombra kattintva továbbra is a megszokott módon lehet keresni.
Micimackó kalandjai online mese – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.
Szörny Rt. online mesefilm – MeseKincstár
A Szörny Rt. az álom munkahely, ahol minden szörny szívesen dolgozna. Alkalmazottként ember gyerekeket rémisztenek, sikolyukból áramot szereznek.


Teljes. Avi. Kritika. iPhone. Film online. HD. Ingyen. Filmek. 4K Blu-ray. Elemzés. Szereplők. Android. 720p. letöltés.. Watch Free.1080p. 480p. Filmnézés. Indavideo. Videa. DVDrip. Angolul. Magyarul. Download. Stream. Full Movie. BDrip. MP4. iPad. Vélemények