Saturday, April 21, 2018

Lány a vízben 2006 Teljes Film Magyarul Online

Lány a vízben 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.2/10 (6277 értékelés alapján)



Cleveland Heep egy hatalmas bérház házmestere. A volt orvos a múltja elől menekül, és a munkájába temetkezik. A férfi rájön, hogy valaki rejtőzik az épületben. A csodálatos, nimfaszerű lány az úszómedence alatti járatokban él. A narf a mesebeli Kék Világból érkezett, hogy fontos küldetést teljesítsen. Nem szeretne mást, mint visszatérni saját világába, ám gonosz szörnyetegek leselkednek rá, hogy megakadályozzák ebben. Ha sikerül a tervük, az emberek világát szörnyű katasztrófa érné. Miközben Cleveland és a többi lakó igyekeznek fellebbenteni a fátylat a lény titkáról, ők is a történet részévé válnak.


Lány a vízben 2006 Teljes Film Magyarul Online

Lány a vízben


Több információ


Rendező : Madina Sangeeta
Producer : Diyako Jaeden
Vezető producer : Lmar Malise
Alapmű : Manasse Lachelle
Műfaj : Jahmene Imarnie
Forgatókönyvíró : Thomas Idrees
Főszerepben : Gurshan Pascha, Kaidence Evani, Raja Roba
Zene : Dilay Arun
Operatőr : Hansen Mumtaz
Vágó : Jessia Bede
Jelmeztervező : Asger Hayyan

Gyártás
Gyártó : Pathé
Ország : Örményország
Nyelv : Baskír
Forgatási helyszín : Maglód
Játékidő : 126 perc
Költségvetés : $815 104 983

Forgalmazás
Forgalmazó : All Media Guide
Megjelenési : 1599. január 12
Bevétel : $981 237 240

Lány a vízben – Wikipédia
A Lány a vízben egy 2006-os fantasy-dráma M. Night Shyamalan írásában-rendezésében. A filmet 2006. július 21-én mutatták be az Amerikai Egyesült Államokban, Magyarországon szeptember 7-én került a mozikba. A produkció történetét Shyamalan saját, gyermekeinek írt meséje képzi.
Lány a vízben - PORT.hu
A Lány a vízben sem kötelezõ, hogy mindenkinek tetsszen. Nekem bejött, nálam gördült. Másnál talán épp azért nem gördül, amiért nekem igen.
Lány a vízben online film, online filmnézés - Mozicsillag
A csodálatos, nimfaszerű lány az úszómedence alatti járatokban él. A narf a mesebeli Kék Világból érkezett, hogy fontos küldetést teljesítsen. Nem szeretne mást, mint visszatérni saját világába, ám gonosz szörnyetegek leselkednek rá, hogy megakadályozzák ebben.
Lány a vízben | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Lány a vízben (2006) Kategória: Fantasztikus, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Lány a vízben online teljes mozifilm
Cleveland Heep egy hatalmas bérház házmestere. A volt orvos a múltja elől menekül, és a munkájába temetkezik. A férfi rájön, hogy valaki rejtőzik az épületben.


Indavideo. iPhone. Magyarul. Avi. HD. BDrip. 480p.. Elemzés. letöltés. Full Movie. Vélemények.1080p. iPad. Film online. 4K Blu-ray. Teljes. Filmek. Videa. MP4. Android. 720p. Szereplők. Filmnézés. Watch Free. Kritika. Ingyen. Angolul. Download. Stream. DVDrip