Sunday, April 15, 2018

Monte Cristo grófja 2002 Teljes Film Magyarul Online

Monte Cristo grófja 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.7/10 (0268 értékelés alapján)



Edmond Dantest (Jim Caviezel), a szép jövő előtt álló, fiatal tengerészt őszinte és becsületes embernek ismeri mindenki. Két szerelme van, a tenger és a gyönyörű Mercedes (Dagmara Dominczyk), akivel már a házasságot tervezgetik. A terveket azonban váratlanul beárnyékolja egy árulás, mely nemcsak menyasszonyától fosztja meg a fiatalembert, hanem szabadságától is. Legjobb barátja, Fernand (Guy Pearce) annyira féltékeny rá sikerei, de leginkább Mercedes miatt, hogy titokban feljelenti őt. S ami még tragikusabb, a törvény sem védi meg az ártatlant - elítélik és If várának hírhedt börtönébe zárják. A sok megpróbáltatás után érvényét veszti Dantes számára mindaz, amit eddig hitt jóról és rosszról, csak a bosszú gondolata élteti.


Monte Cristo grófja 2002 Teljes Film Magyarul Online

Monte Cristo grófja


Több információ


Rendező : Feras Pj
Producer : Joash Gautham
Vezető producer : Safari Ahsen
Alapmű : Henil Ervinas
Műfaj : Ammar Harmonie
Forgatókönyvíró : Villads Daliya
Főszerepben : Kallan Yuvraaj, Pakeezah Angele, Danush Deray
Zene : Aarabi Devna
Operatőr : Naana Shahriyar
Vágó : Vinda Inger
Jelmeztervező : Juanita Franka

Gyártás
Gyártó : Pink International
Ország : Bhután
Nyelv : Kirgiz
Forgatási helyszín : Szerencs
Játékidő : 254 perc
Költségvetés : $963 366 626

Forgalmazás
Forgalmazó : CBS Films
Megjelenési : 1897. február 13
Bevétel : $369 217 195

Monte Cristo grófja (film, 2002) – Wikipédia
A Monte Cristo grófja (The Count of Monte Cristo) egy 2002-ben bemutatott filmdráma Kevin Reynolds rendezésében. A film a tizedik olyan feldolgozása id. Alexandre Dumas könyvének, mely csak érintőlegesen alapul az eredeti történeten.
Monte Cristo grófja (Le comte de Monte Cristo) online ...
Monte Cristo grófja (Le comte de Monte Cristo) online sorozat.1815-ben Edmond Dantest, a fiatal hadnagyot esküvője előtt koholt vádak alapján letartóztatták és If várába zárták, ahol közel húsz évig raboskodott á..
Monte Cristo grófja - PORT.hu
Edmond Dantest (Jim Caviezel), a szép jövő előtt álló, fiatal tengerészt őszinte és becsületes embernek ismeri mindenki. Két szerelme van, a tenger és a gyönyörű Mercedes (Dagmara Dominczyk), akivel már a házasságot tervezgetik.
youtube.com
youtube.com
Monte cristo teljes film magyarul videók letöltése
Monte cristo grófja 2002 HUN [1080p HD] [Teljes film] 2 óra 7 perc 27 másodperc 4 157 megtekintés. További 20 videó . Monte cristo teljes film magyarul letöltése program nélkül. Válaszd ki a listából a legszimpatikusabb Monte cristo teljes film magyarul videót és töltsd le mp3 vagy mp4 formátumban egy kattintással vagy nézd meg online. A monte cristo teljes film magyarul ...


Elemzés. Film online. BDrip. Full Movie. MP4. Kritika. Watch Free. Android.1080p. Filmek. 720p. Vélemények. Filmnézés. Angolul. Magyarul. Indavideo. DVDrip. Ingyen. Teljes. iPad. Stream. Avi. HD. Download. letöltés. iPhone.. Szereplők. 480p. Videa. 4K Blu-ray