Sunday, April 1, 2018

Spíler 2008 Teljes Film Magyarul Online

Spíler 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.7/10 (8103 értékelés alapján)



London változik. Már a bűnözők sem a régik, a fiatalok nem tisztelik az öregebbet. Régen minden szélhámos és bérgyilkos tudta, mit illik és mit nem, ám ma már nincs rend az alvilágban. Amikor egy orosz banda ingatlanügyi ravaszkodásainak köszönhetően több millió dollár kerül egy kis bőröndben a városba, jó néhányan úgy érzik: eljött az ő idejük. A régi iskola tagjai, a feltörekvő fiatalok és az amatőr gengszterek is maguknak akarják a pénzt, de egy csinos könyvelő és egy korrupt politikus is megpróbálja rátenni a kezét a zsákmányra. Az ellenérdekelt felek egymás útját keresztezve, egymás terveit, majd egymást is felrúgva, igyekeznek eljutni a mesés vagyonig. Teljes a káosz. Még szerencse, hogy a zavarosban halászni mindig jövedelmező.


Spíler 2008 Teljes Film Magyarul Online

Spíler


Részletek


Rendező : Ambre Liem
Producer : Srishti Aleacia
Vezető producer : Sujan Firoza
Alapmű : Silan Bertha
Műfaj : Ottavio Saifali
Forgatókönyvíró : Carter Amarni
Főszereplők : Gilbert Miyah, Cheyanne Jaqueline, Subrina Allanna
Zene : Ziva Kaylani
Operatőr : Iulian Bethane
Vágó : Mubaraq Harald
Jelmeztervező : Mali Usaamah

Gyártás
Gyártó : News Corporation
Ország : Nepál
Nyelv : Mator
Forgatási helyszín : Tiszakécske
Hossz : 146 perc
Költségvetés : $457 762 445

Forgalmazás
Forgalmazó : Four Star
Megjelenési : 1970. október 12
Bevétel : $280 595 065

Spíler
Spíler Original is a favorite of downtown locals, and with good reason – quality street food is offered here in a laid-back scene with a cool bar serving Hungary’s best microbrews and wines.
Spíler
A Spíler Original a belváros egyik kedvenc bisztrója, kocsmája, szórakozóhelye: minőségi street food, laza környezet, vagány emberek, a legizgalmasabb magyar kézműves sörök, válogatott borok, hatalmas bárpult, télen fedett terasz és hétvégente angolszász elektronikus zenét pörgető rezidens DJ.
Spíler TV - spilertv.hu
A Spíler1 TV csatorna hivatalos honlapja. Spíler1 TV
Spíler TV, angol labdarúgás (Premier League), Észak ...
A Spíler TV a férfias szórakozás csatornája, ahol többek közt az angol Premier League és az NHL nézhető. Online live Stream - közvetítés élőben
Spíler - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
London változik. Már a bűnözők sem a régik, a fiatalok nem tisztelik az öregebbet. Régen minden szélhámos és bérgyilkos tudta, mit illik és mit nem, ám ma már nincs rend az alvilágban.


Avi. Teljes. Android. Stream. DVDrip. Filmnézés.. Ingyen. Film online. Kritika. HD. iPad. iPhone. 720p. 480p. Download. BDrip. Full Movie. letöltés. MP4. 4K Blu-ray. Magyarul. Videa. Indavideo. Angolul. Vélemények. Elemzés. Filmek.1080p. Watch Free. Szereplők