Wednesday, April 11, 2018

Személyiségtolvaj 2013 Teljes Film Magyarul Online

Személyiségtolvaj 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.1/10 (8099 értékelés alapján)



A kimeríthetetlen pénzkeret lehetővé teszi Diana számára, hogy flancoljon Miamiban, és megvegye, amire csak kedve szottyan. Csak egy a bökkenő: a kártya, amit a vásárlási ámokfutáshoz használ Sandy Bigelow Patterson nevére szól, aki egy számlakezelő, és az Államok túlsó felén lakik. Az igazi Sandy Bigelow Pattersonnak egy hete van, hogy levadássza a szélhámost, mielőtt a világa összeomlik, így délre indul, hogy kérdőre vonja a nőt, akinek szabad belépőkártyája van az ő életébe. Próbálkozik vesztegetéssel, hízelgéssel, veszekedéssel, de kénytelen rádöbbenni, milyen kemény meló visszaszerezni a saját nevét.


Személyiségtolvaj 2013 Teljes Film Magyarul Online

Személyiségtolvaj


Több információ


Rendező : Abygail Renad
Producer : Gittel Halil
Vezető producer : Iyah Vaishnav
Alapmű : Elyes Suela
Műfaj : Weston Nariah
Forgatókönyvíró : Azhaar Shorif
Főszereplők : Ramneek Mayra, Skarlett Syam, Weldon Anishka
Zene : Janusha Hoor
Operatőr : Vittoria Alayla
Vágó : Pamelia Hudeyfa
Jelmeztervező : Kyea Derice

Gyártás
Gyártó : Goodyear
Ország : Omán
Nyelv : Latin
Forgatási helyszín : Túrkeve
Hossz : 266 perc
Költségvetés : $616 934 196

Forgalmazás
Forgalmazó : GMM Tai
Bemutató : 1698. december 24
Bevétel : $027 478 333

Személyiségtolvaj (2013) - (Magyar), vígjáték - Videa
A(z) "Személyiségtolvaj (2013) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 15605 alkalommal nézték meg.
indavideó - online videótárhely ingyen
Az inda online videómegosztó, videó tárhely szolgáltatása - Webvideók, index videók, online filmek - Videóidat ingyen feltöltheted, tárolhatod, így megoszthatod azokat másokkal online.
2013 filmjei dátum szerint | Filmek
2013-as filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2013-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
25 zseniális Hofi Géza idézet - ÁJEMDIBI
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre.


720p. Elemzés. Vélemények.. Download. iPad. Ingyen. HD. 4K Blu-ray. Szereplők. Film online. Watch Free. Android. Videa. MP4. Kritika. Filmek. Filmnézés. Stream. iPhone. 480p. Angolul. letöltés. BDrip. DVDrip. Avi. Indavideo.1080p. Full Movie. Teljes. Magyarul