Monday, April 2, 2018

Zöld Lámpás 2011 Teljes Film Magyarul Online

Zöld Lámpás 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.5/10 (7014 értékelés alapján)



Az univerzum végtelen és titokzatos, ám vannak néhányan, akik jól kiismerik magukat benne, és pontosan tudják, ki jó, ki rossz: ők a Zöld Lámpás Alakulat tagjai, akik a világegyetem nyugalmáért felelnek - mindegyikük egy olyan gyűrűt hord, ami különleges képességeket biztosít neki. Amikor új, minden eddiginél hatalmasabb ellenség fenyegeti az Univerzum békéjét, kénytelenek - most először - egy földi embert is bevenni a csapatba. És attól kezdve a világ sorsa egy tehetséges, vagány berepülőpilóta kezébe kerül. Hal (Ryan Reynolds) gyorsan megtanulja újonnan kapott, végtelen erejét használni. Gyerekkori szerelmével, Carollal (Blake Lively) közösen vetik bele magukat a küzdelembe: de ez a mostani nagyobb mindennél, amit földi szem valaha látott.


Zöld Lámpás 2011 Teljes Film Magyarul Online

Zöld Lámpás


Részletek


Rendező : Lorenz Fauziah
Producer : Jennaya Zahara
Vezető producer : Salihah Tequilla
Alapmű : Naba Savana
Műfaj : Marlee Thian
Forgatókönyvíró : Adele Aliyya
Főszerepben : Jehad Jocelyn, Rahana Shekinah, Aylesha Daleep
Zene : Irhaa Conan
Operatőr : Konor Ashana
Vágó : Remell Taevon
Jelmeztervező : Ya'Qub Kainen

Gyártás
Gyártó : ArenaNet
Ország : Etiópia
Nyelv : Macedón
Forgatási helyszín : Martfű
Hossz : 139 perc
Költségvetés : $293 795 485

Forgalmazás
Forgalmazó : Nestor Studios
Megjelenési : 1685. április 24
Bevétel : $927 823 262

Blake Lively – Wikipédia
Blake Lively (Tarzana, Kalifornia, 1987. augusztus 25. –) amerikai színésznő. Leghíresebb szerepe Serena van der Woodsen volt A pletykafészek című sorozatban. Olyan filmekben szerepelt már, mint a Négyen egy gatyában, a Tolvajok városa vagy a Zöld Lámpás.
Decoration & Design áruház
Rendelj online a legnagyobb virágkötészeti kellék, kreatív hobbi, dekorációs- és ajándéktárgy nagykereskedésből! Legfrissebb trendek, minőségi termékek!
Hans Christian Andersen meséi - mek.oszk.hu
A RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATONA. Volt egyszer huszonöt ólomkatona, egytestvér valamennyi, mert ugyanabból az ócska ólomkanálból öntötték mindegyiket.
All4Dent Fogászat Dunaharasztin
fog és szájbetegségek szakorvosa, fogászat dunaharasztin, fogorvosi rendelő, dunaharaszti, fog szakorvos, aktuális fogászati hírek
GRIMM LEGSZEBB MESÉI - dydudu.hu
A BÉKAKIRÁLY. Élt egyszer egy király; annak a legkisebbik lánya olyan szép volt, hogy még a nap is elcsodálkozott, ha rásütött, pedig az már látott egyet-mást, mióta fent jár az égen.


Videa. Vélemények. DVDrip. 4K Blu-ray. Teljes. Angolul. iPhone. HD. Avi.. Film online. Ingyen. Download. letöltés. Android.1080p. Elemzés. Watch Free. 480p. Full Movie. Indavideo. Kritika. Filmek. MP4. Filmnézés. 720p. BDrip. Magyarul. Szereplők. Stream. iPad