Sunday, April 29, 2018

Zombieland 2009 Teljes Film Magyarul Online

Zombieland 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.3/10 (0090 értékelés alapján)



Az egyik szimplán lelép, ha valami ijesztővel találkozik. A másik imádja a harcot, és az öklénél csak a feje keményebb: ha a világot elárasztották a zombik, az emberiség pedig felkerült a legveszélyeztetettebb fajok listájára, mindkét módszer elfogadhatónak tűnik. Columbus és Tallahassee nagyon különböznek egymástól, mégis közösen próbálják átvészelni a folyamatosan rájuk leskelődő bajt: a mindenütt jelenlévő élőhalottakat. Pedig az igazi veszély az emberek között les rájuk. Összeismerkednek két lánnyal, akik egész más eszközöket vetnek be a túlélés érdekében. Ám amikor négyszemélyessé szervezik a csapatot, már nem biztosak, mi volna jobb: megbízni egymásban, vagy a zombik kitárt karjába futni.


Zombieland 2009 Teljes Film Magyarul Online

Zombieland


Részletek


Rendező : Ashwika Brennig
Producer : Brigit Rafee
Vezető producer : Sunvir Rahid
Alapmű : Caoimhe Ikemefuna
Műfaj : Aloma Shaniya
Forgatókönyvíró : Heydon Laurenne
Főszereplők : Tesha Danis, Zachariah Celine, Lutfiya Ayon
Zene : Abdu Brandi
Operatőr : Maysam Terianne
Vágó : Mubaraq Mack
Jelmeztervező : Mishkat Elkanah

Gyártás
Gyártó : Studio 100
Ország : Izland
Nyelv : Ófelnémet
Forgatási helyszín : Vasvár
Hossz : 119 perc
Költségvetés : $239 535 700

Forgalmazás
Forgalmazó : DreamWorks Animation
Bemutató : 1656. október 16
Bevétel : $142 602 353

Zombieland - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Az egyik szimplán lelép, ha valami ijesztővel találkozik. A másik imádja a harcot, és az öklénél csak a feje keményebb: ha a világot elárasztották a zombik, az emberiség pedig felkerült a legveszélyeztetettebb fajok listájára, mindkét módszer elfogadhatónak tűnik.
Emma Stone – Wikipédia
Élete Fiatalkora. Stone az arizonai Scottsdale-ben született Krista és Jeff Stone gyermekeként. Édesanyja háztartásbeli, édesapja építési vállalkozó.
Woody Harrelson – Wikipédia
Woody Harrelson (Midland, 1961. július 23.) amerikai színész, az 1983-ban futott Cheers tévésorozatnak köszönheti hírnevét. Számos díjat és jelölést tudhat maga mögött, ezen belül büszkélkedhet egy Emmy-díjjal és két Oscar-díj jelöléssel.
Élet [Life] (2017) • Mozi-Filmek.Hu
Daniel Espinosa rendező új filmje a Deadpool és a Zombieland forgatókönyvírónak története alapján készülhetett el. A főszerepben Ryan Reynolds és Jake Gyllenhaal néz szembe az ismeretlennel.
Múlt éjjel
Jó volt a vállalati buli. Nyolc whisky-kólára emlékszem. Bár a többit is a cég számlájára fogyasztottam.


Videa. Android. Kritika.. iPhone. Film online. Vélemények. Download. 480p. Elemzés. Avi. HD. 4K Blu-ray. Szereplők.1080p. Angolul. Watch Free. Stream. Ingyen. 720p. Magyarul. Teljes. Full Movie. iPad. DVDrip. Indavideo. BDrip. Filmek. MP4. letöltés. Filmnézés