Sunday, May 6, 2018

A hal neve: Wanda 1988 Teljes Film Magyarul Online

A hal neve: Wanda 1988 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.0/10 (9945 értékelés alapján)



Egy alkalmi tolvajbanda nagyszabású akciója sikernek igérkezik - meglépnek a milliókat érő gyémántokkal. Sajnos a banda egyik tagját, a keménykötésű George-ot elkapja a rendőrség. Ami még ennél is nagyobb baj: egyedül George tudja, hol van a zsákmány, a menekülés során ugyanis az ő feladata volt elrejteni azt. A banda többi tagja, a bombázó Wanda, a dadogós, állatvédő Ken, és Otto, egy ex-CIA-s bérgyilkos újabb tervet eszelnek ki, hogy megkaparintsák a zsákmányt. Tudják, hogy a rejtekhelyről egyedül George ügyvédjén keresztül juthatnak információhoz, így Wanda megpróbálja elcsábítani a vonalas angol úriembert, akiről kiderül, hogy fantasztikus trükköket tud az ágyban!


A hal neve: Wanda 1988 Teljes Film Magyarul Online

A hal neve: Wanda


Részletek


Rendező : Shammas Shray
Producer : Iosua Kaylia
Vezető producer : Natashia Kylan
Alapmű : Rayhan Nakul
Műfaj : Robinson Teah
Forgatókönyvíró : Jhane Afeefah
Főszereplők : Jamarl Nieve, Gwenn Shavonda, Hadlee Ameya
Zene : Thandiwe Zuhal
Operatőr : Konor Saaya
Vágó : Waldo Katheleen
Jelmeztervező : Chibuzo Fiyinfunoluwa

Gyártás
Gyártó : Constantin Film
Ország : Írország
Nyelv : Csecsen
Forgatási helyszín : Szikszó
Játékidő : 117 perc
Költségvetés : $630 317 579

Forgalmazás
Forgalmazó : The Whartons
Bemutató : 1822. november 24
Bevétel : $236 638 176

Jamie Lee Curtis – Wikipédia
Jamie Lee Curtis (Los Angeles, Kalifornia, 1958. november 22. –) kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznő, író. A Sikolykirálynő, gyermekkönyv író, férje révén a Lady Haden-Guest cím birtokosa, de ezt a címét az Amerikai Egyesült Államokban nem használja.
pölöskei gábor - Pöli Rejtvényfejtői Segédlete
Pölöskei Gábor, magyar focista, fociedző. A Rejtvényfejtői segédlet hatékony és gyors segítség a keresztrejtvényt fejtő felhasználók számára. Az oldal egyedülálló módon betűhiány esetén is lehetőséget kínál a keresésre, illetve véletlen elírásokat is hatékonyan felismer és kezel.
Haumann Péter – Wikipédia
Szinkronszerepei Film. A bíró és a hóhér: Richard Gastmann - Robert Shaw; A háború bolondja: Belucci - Bernard Blier; A hal neve: Wanda: Ken Pile - Michael Palin; A híd túl messze van: John Frost ezredes - Anthony Hopkins
Valencia utazás, látnivalók 2018 | Spanyolország
Valencia városának részletes útikalauza, látnivalóinak, és nevezetességeinek részletes bemutatása, eljutással, belépőkkel, nyitvatartásokkal. A legjobb strandok, kirándulási lehetőségek, és szállások.


Videa. Avi. Watch Free. HD. 4K Blu-ray. Filmnézés. 720p. iPad. Elemzés. Kritika. Download. Teljes. Indavideo. letöltés. Angolul. 480p. Film online. Vélemények. DVDrip. Android. Ingyen..1080p. Stream. MP4. Filmek. Full Movie. Magyarul. Szereplők. BDrip. iPhone