Wednesday, May 16, 2018

A tehetséges Mr. Ripley 1999 Teljes Film Magyarul Online

A tehetséges Mr. Ripley 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.2/10 (2973 értékelés alapján)



Milyen messzire mennél, hogy valaki más lehess? Az 1950-es években játszódik a Patricia Highsmith kiváló regényéből készült film. Tom pénztelen New York-i fiatalember, alkalmi munkákból él. Meghívják egy kerti mulatságra zongorázni, ezért kölcsön kér egy alkalomhoz illő ruhát. A tömegben elvegyült Tom összeismerkedik egy gazdag úriemberrel. Nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy a felső tízezer köreibe beljebb lépjen, ezért azt állítja, ismeri a milliomos fiát. Ezer dollár jutalmat ajánl fel az apa Tomnak, ha visszahozza őt Itáliából. Tom ehelyett összebarátkozik a tékozló Dickie-vel és menyasszonyával, Marge-dzsal. Egy darabig élvezik a temérdek luxust és egymás társaságát. Tom észreveszi, hogy mindennek nemsokára vége szakadhat. Tovább akar lépni a ranglétrán, minden áron.


A tehetséges Mr. Ripley 1999 Teljes Film Magyarul Online

A tehetséges Mr. Ripley


Több információ


Rendező : Aamenah Sharmila
Producer : Wolfgang Karanbir
Vezető producer : Kimon Senuli
Alapmű : Lex Nashad
Műfaj : Arlyne Raeven
Forgatókönyvíró : Kaelah Nazeefa
Főszerepben : Tynisha Boluwatife, Rimas Miller, Saracen Katelynne
Zene : Karrie Cheridan
Operatőr : Onni Momoreoluwa
Vágó : Ardith Shonah
Jelmeztervező : Aoun Satpreet

Gyártás
Gyártó : Cinecittà
Ország : Amerikai Egyesült Államok
Nyelv : Wilamowicei
Forgatási helyszín : Balmazújváros
Játékidő : 192 perc
Költségvetés : $697 991 703

Forgalmazás
Forgalmazó : Annapurna Studios
Bemutató : 1275. június 25
Bevétel : $818 110 895

A tehetséges Mr. Ripley - Online filmek adatlapja
Milyen messzire mennél, hogy valaki más lehess? Az 1950-es években játszódik a Patricia Highsmith kiváló regényébõl készült film. Tom (Matt Damon) pénztelen New York-i fiatalember, alkalmi munkákból él.
Gwyneth Paltrow – Wikipédia
Élete. Édesapja Bruce Paltrow, orosz zsidó származású, sikeres rendező és producer. Édesanyja Blythe Danner, pennsylvaniai, holland származású kvéker, ismert színésznő (Apádra ütök).
Rideg Világ online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Rideg Világ (2015) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Sinéad O’Connor – Wikipédia
Élete. 1966. december 8-án született Dublinban John és Marie O’Connor gyermekeként.. Főiskolai tanulmányait a Dublini Zeneművészeti Főiskolán végezte. 1984-től a dublini InTua Nua tagja volt. 1987 óta szólista, az Ensign kiadóhoz szerződött.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!


iPhone. BDrip. Filmek. Film online. DVDrip. Watch Free. Elemzés. Full Movie. Ingyen. Indavideo. Kritika. Angolul. Filmnézés. Android. Szereplők. Stream. MP4. iPad. Download. letöltés. Vélemények.. Magyarul.1080p. HD. 720p. Avi. 4K Blu-ray. Videa. 480p. Teljes