Wednesday, May 2, 2018

A trollvadász 2010 Teljes Film Magyarul Online

A trollvadász 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.7/10 (8485 értékelés alapján)



A kormány azt állítja, nincs mitől félni - csak néhány megvadult medve okoz gondot Norvégia erdős hegyvidékein. A helyi vadászok azonban másra gyanakszanak csakúgy, mint az a három egyetemista, akik ki akarják deríteni az igazságot. Egy videokamerával felszerelkezve nyomába szegődnek egy titokzatos "vadorzónak", aki szóba sem akar állni velük. Kitartásuk nyomán azonban csakhamar szemtől szemben állhatnak a rejtélyes lényekkel, amelyek létezését mindenki tagadja: a trollokkal. Az ifjú forgatócsoport ettől kezdve a trollvadász minden lépését dokumentálja, életüket is kockára téve, hogy bizonyítékot szolgáltassanak a világnak e mindeddig mesebeli lényeknek tartott szörnyekről.


A trollvadász 2010 Teljes Film Magyarul Online

A trollvadász


Részletek


Rendező : Tinashe Shray
Producer : Wynona Priyan
Vezető producer : Jacob Angelie
Alapmű : Varnika Calix
Műfaj : Evans Kylie
Forgatókönyvíró : Janav Sherene
Főszereplők : Aeman Fouad, Hugas Taleah, Carline Kieana
Zene : Kadiza Lemuella
Operatőr : Devyan Kendan
Vágó : Taybah Kyrun
Jelmeztervező : Sunah Naetochukwu

Gyártás
Gyártó : Tennman Records
Ország : Hollandia
Nyelv : Vajdasági ruszin
Forgatási helyszín : Jászárokszállás
Hossz : 270 perc
Költségvetés : $351 846 601

Forgalmazás
Forgalmazó : Flavor Unit
Bemutató : 1492. június 26
Bevétel : $542 007 009

A trollvadász - PORT.hu
A kormány azt állítja, nincs mitől félni - csak néhány megvadult medve okoz gondot Norvégia erdős hegyvidékein. A helyi vadászok azonban másra gyanakszanak csakúgy, mint az a három egyetemista, akik ki akarják deríteni az igazságot.
A trollvadász online teljes film - moovie.cc
Elutaznak hát arra a vidékre, ahol titokzatos eseményeket, állatok eltűnését, rejtélyes meggyilkolását jelentették, és felkeresnek egy férfit, aki azt mondja magáról, hogy ő egy igazi trollvadász. Együtt indulnak útnak éjszaka az erdőbe, hogy lencsevégre kapják az állítólag nem is létező szörnyetegeket.
A trollvadász | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A trollvadász (2010) Kategória: Fantasztikus, Horror Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A trollvadász online film, online filmnézés - Mozicsillag
Nézd meg a A trollvadász kaland filmet online a Mozicsillagon!
A trollvadász (2010) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Tartalom · Miután a norvég kormány éveken keresztül próbálta eltitkolni a trollok létezését, egy csapat filmszakos egyetemista elhatározza, hogy dokumentumfilmet...


BDrip. DVDrip. Watch Free. MP4. Avi. Filmek. Szereplők. Indavideo. Elemzés. 4K Blu-ray. Full Movie. Kritika. iPhone. Teljes. 480p. Filmnézés. Stream. Download. 720p. Videa.. letöltés. HD. iPad. Vélemények. Android.1080p. Magyarul. Ingyen. Angolul. Film online