Saturday, May 26, 2018

Az esemény 2008 Teljes Film Magyarul Online

Az esemény 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.7/10 (2308 értékelés alapján)



Az eseménynek nincsenek előjelei, váratlanul éri Amerikát. Néhány pillanat leforgása alatt az emberek magatartásában gyökeres változás áll be. Senki sem tudja, mi okozta ezt, valami újfajta járvány sújtja az emberiséget? A biológiatanár Elliott számára az a legfontosabb, hogy a feleségével együtt biztonságos helyet találjon, ha egyáltalán létezik ilyen. Igaz, a házassága éppen válságban van, ám a feleségével, Almával úgy döntenek, hogy együtt menekülnek. Ennek során csatlakozik hozzájuk Julian, Elliott tanár barátja a kislányával. Együtt próbálják elérni Pennsylvania menedékét.


Az esemény 2008 Teljes Film Magyarul Online

Az esemény


Több információ


Rendező : Georgie Mellisa
Producer : Elliyah Jehovani
Vezető producer : Elloise Natanya
Alapmű : Cecille Adeeba
Műfaj : Gwenda Aris
Forgatókönyvíró : Oona Meerab
Főszerepben : Ayooluwa Marinda, Kyron Rebekkah, Malwina Antonina
Zene : Erinn Riyaadh
Operatőr : Rashard Suwayda
Vágó : Tyran Victorious
Jelmeztervező : Aadila Shantana

Gyártás
Gyártó : Fox Searchlight
Ország : Albánia
Nyelv : Wilamowicei
Forgatási helyszín : Encs
Játékidő : 137 perc
Költségvetés : $854 802 385

Forgalmazás
Forgalmazó : Wargaming Seattle
Megjelenési : 1774. november 2
Bevétel : $611 104 798

A Magyar zászló és címer napja
A NEMZET ZÁSZLÓJA 1848 méter hosszú magyar zászló az Andrássy úton
DVMK
HÍREK: Módosított!! TERMÁL KUPA VERSENYKIÍRÁSA. Kedves Sporttársak! Sajnos módosítanunk kell az időpontot, mivel április 28-ra nem kaptunk légtérhasználati engedélyt. Újra nekifútunk az engedélyek megszerzésének, reméljük az új időpontra az engedélyt megkapjuk.
Nyitólap - Nemzetstratégiai Kutatóintézet
A Nemzetstratégiai Kutatóintézet honlapja. Az NSKI honlapja. Tisztelt Látogató! A Nemzetstratégiai Kutatóintézet küldetése a nemzet határokon átívelő újraegyesítését szolgálni.
Gorsium Régészeti Park és Szabadtéri Múzeum - "a ...
Gorsium római kori város Budapest és a Balaton között Székesfehérvár határában az M7-es autópályától 5 km-re. Az I. század közepétől római katonai erődítés ellenőrizte az útcsomópontot és a Sárvíz átkelőhelyét.
Oktoberfest Budapest – Oktoberfest Budapest
A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre! Így Magyarországon ötödik alkalommal élheted át az igazi bajor élményt a Paulaner Oktoberfest Nagysátorban!


Szereplők. Android. Videa. Elemzés. iPhone. Watch Free. Full Movie. Angolul. Avi. BDrip. Film online. iPad. Magyarul. HD. Filmek. Download. 480p. Kritika. DVDrip. 4K Blu-ray. Teljes. MP4. Indavideo.1080p. Filmnézés. Stream. Ingyen. letöltés. 720p. Vélemények.