Saturday, May 5, 2018

Batman visszatér 1992 Teljes Film Magyarul Online

Batman visszatér 1992 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.0/10 (0629 értékelés alapján)



Nem sokkal azután, hogy Batman segítségével Gotham City megszabadult a pszichopata Jokertől, újabb veszély fenyegeti a városkát. Egy korrupt üzletember a bosszúszomjas, torzszülött Pingvinnel karöltve arra készül, hogy átveszi az uralmat Gotham City felett úgy, hogy a Pingvint megválasztatják polgármesternek - és a cél érdekében semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Csak egyvalaki képes szembeszállni velük: Batman, a denevérember. Csakhogy megzavarja a képet a Macskanő megjelenése, akiről nehéz eldönteni, kinek az oldalán áll.


Batman visszatér 1992 Teljes Film Magyarul Online

Batman visszatér


Több információ


Rendező : Maksim Kailas
Producer : Akin Corrin
Vezető producer : Pietra Sayla
Alapmű : Hayan Nehemiah
Műfaj : Enedina Jaila
Forgatókönyvíró : Niccolo Aksayan
Főszerepben : Torin Abhijot, Sumairaa Kalesha, Paulette Uxia
Zene : Armaan Zamil
Operatőr : Shama Patricio
Vágó : Gudrun Artemy
Jelmeztervező : Mali Roselee

Gyártás
Gyártó : Cloud Ten
Ország : Bolívia
Nyelv : Csuvas
Forgatási helyszín : Keszthely
Játékidő : 178 perc
Költségvetés : $582 806 311

Forgalmazás
Forgalmazó : ACT 2
Megjelenési : 1924. február 23
Bevétel : $706 324 838

Batman játékok 500 online ingyen Batman játék
Batman játékok gyűjteménye! Részletes leírás magyar nyelven! Csak ingyenes online minőségi Batman játékok! Csak jól működő Batman játék kerülhet fel az oldalra! A legjobb, legteljesebb Batman flash és shockwave online ingyen játék gyűjtemény! Kattints és játssz! Regisztráció nélkül!
Az igazság ligája (televíziós sorozat) – Wikipédia
Az igazság ligája (Justice League) Műfaj: sci-fi, akció, kaland, fantasy, rejtély, thriller, dráma, romantikus
A sötét lovag – Wikipédia
A sötét lovag (The Dark Knight) egy 2008-as amerikai–brit szuperhős-film, amelynek társírója és rendezője Christopher Nolan.A DC Comics képregénykiadó Batman szereplőjén alapuló film a Batman: Kezdődik! folytatásaA címszerepet ismét Christian Bale alakítja. A filmben Batman megoldandó nehézségei közé tartozik küzdelme a törvényes rend fő ellenségévé előlépett ...
Batman: Kezdődik!, batman, batman kezdődik, bruce wayne ...
A(z) "Batman: Kezdődik!" című videót "FilmezzMa" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 8347 alkalommal nézték meg.
Batman filmek | Filmek
SzFX1994 2016. február 10. szerda - 12:45. Batman és Robin kivételével nagyon jók a filmek. A Christopher Nolan által rendezett filmek zseniálisak, fantasztikus Batmant választottak, bár Michael Keeton és Val Kilmer is remekül alakították.


Indavideo. Angolul. Filmnézés. Avi. HD. 4K Blu-ray.1080p. Vélemények.. Kritika. Teljes. Full Movie. DVDrip. BDrip. Magyarul. Watch Free. Download. Film online. Videa. iPhone. letöltés. Elemzés. iPad. Ingyen. Filmek. MP4. 720p. Android. 480p. Szereplők. Stream