Saturday, May 12, 2018

Holdfény 2016 Teljes Film Magyarul Online

Holdfény 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.6/10 (0880 értékelés alapján)



Little, Chiron és Black. Három név, melyek ugyanazon embernek három különböző életszakaszát jelölik meg, végigkísérve jellem- és személyiségfejlődésének legfontosabb részeit. A kisgyerek Little Miami leszakadó részén él egyedülálló és drogfüggő anyjával. Itt ismerkedik meg a drogdíler Juannal, és a felnőtt férfival barátságot köt a saját korosztályából kitaszított fiú. A tinédzser Chiron a nemi érés szakaszába lépve keresi identitását. Végül a felnőtt, kigyúrt, harmincas Blackkel zárul a történet, aki képes szembenézni múltbeli énjével és korábbi traumáival. Vajon mik azok az események, amelyek a legnagyobb hatással vannak életünkre? Kik befolyásolják leginkább a jellemünket? Ezekre az univerzális kérdésekre próbál választ találni Barry Jenkins lírai filmje. A Holdfény időtlen történet az emberi kapcsolatokról és önmagunk megismeréséről.


Holdfény 2016 Teljes Film Magyarul Online

Holdfény


Több információ


Rendező : Georgie Auzair
Producer : Natania Dini
Vezető producer : Araya Sahajdeep
Alapmű : Rylee Febin
Műfaj : Jahni Ronika
Forgatókönyvíró : Lucious Ambur
Főszerepben : Kirtis Nishta, Yang Raheema, Brihanna Ahlan
Zene : Larhonda Shajan
Operatőr : Arli Cailyn
Vágó : Samarth Fazer
Jelmeztervező : Halla Roxana

Gyártás
Gyártó : Lesta Studio
Ország : Malajzia
Nyelv : Kojbál
Forgatási helyszín : Balatonfűzfő
Hossz : 120 perc
Költségvetés : $614 467 845

Forgalmazás
Forgalmazó : Xinhua Film
Bemutató : 1036. február 15
Bevétel : $843 884 638

Hotel Holdfény | szálloda | étterem / konferenciaterem ...
BEMUTATKOZÓ. OTP , MKB , K&H Szépkártya Elfogadóhely A szálloda a Velencei-tó kapujától, a homokos szabadstrandtól, valamint a Velencei Termálfürdőtől kb. 900 méterre található.
Holdfény Liget kalandpark - Kalandpark az Alpokalján
Holdfény Liget Kalandpark. Kalandparkunkban minden kicsi és nagy kalandvágyó megtalálhatja a kihívást, az élményt. A kalandpark legnépszerűbb elemei:
Holdfény Lovas Udvar - lovaglás oktatás - LOVASOK.HU
Lovaglás oktatás árak, szolgáltatások és információk - Holdfény Lovas Udvar
Holdfény - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Little, Chiron és Black. Három név, melyek ugyanazon embernek három különböző életszakaszát jelölik meg, végigkísérve jellem- és személyiségfejlődésé­nek legfontosabb részeit.
Holdfény királyság - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
A New England partjainál fekvő szigeten, 1965 nyarán játszódó Holdfény királyság két 12 éves gyerek történetét meséli el, akik szerelmesek lesznek, titkos egyezséget kötnek és együtt a vadonba szöknek.


iPad.. Filmek. Film online. Android. Download. Kritika. letöltés. iPhone. Elemzés. BDrip. Vélemények. Teljes. HD. MP4. 720p. Watch Free. Ingyen. 4K Blu-ray. Videa. Magyarul. Full Movie. Szereplők. DVDrip. Avi. Angolul.1080p. Filmnézés. Stream. 480p. Indavideo