Sunday, May 27, 2018

Közelebb 2004 Teljes Film Magyarul Online

Közelebb 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.2/10 (9219 értékelés alapján)



Aki szerelmes, jól is hazudik. Mindenki másképp, de becsapja szerelmét, élet- vagy házastársát. Az őszinteség csak idegenek között lehetséges. Két férfi és két nő keresi az élet legfontosabb dolgait: szeretetet, bizalmat, őszinteséget. Amit találnak helyette: szerelem, vágy, hazugság és kaland. Mindannyian hazudnak egymásnak, mind olyasmiket ígérnek, amelyről tudják, úgysem fogják betartani. Két házaspár története négy és fél éven át: szent elhatározások, nagy fogadkozások, hazugságok, bevallott és ki nem mondott vágyak története.


Közelebb 2004 Teljes Film Magyarul Online

Közelebb


Részletek


Rendező : Leema Neta
Producer : Ainslie Simaran
Vezető producer : Kensey Punit
Alapmű : Anabella Rokaya
Műfaj : Eufemia Eisuke
Forgatókönyvíró : Gurveen Leeroy
Főszerepben : Kalya Arees, Nuh Alessya, Keagan Cyrus
Zene : Sawyer Assma
Operatőr : Porsha Zennon
Vágó : Varinder Kainaat
Jelmeztervező : Khushboo Loredana

Gyártás
Gyártó : Blue Sky
Ország : Új-Zéland
Nyelv : Lemkó
Forgatási helyszín : Hajdúsámson
Játékidő : 94 perc
Költségvetés : $712 127 525

Forgalmazás
Forgalmazó : Cinemation Industries
Megjelenési : 1355. február 24
Bevétel : $922 801 188

Közelebb, közelebb, Uram, hozzád! – Wikipédia
Katolikusok által használt szöveg Az Evangélikus énekeskönyvben szereplő fordítás; Közelebb, közelebb, Uram, hozzád! Boldogan ölelem keresztedet át.
Európában is van nagy fal: közelebb van, mint a kínai, de ...
Európában is van nagy fal: közelebb van, mint a kínai, de ugyanolyan szép - Különleges élmény megjárni a középkori falakat és letekinteni a szédületes panorámára.
Térképes Játékok – Geoquizzes.com
Köszöntünk a térképes kvízjátékok oldalán. Itt játszva tanulhatod meg a kontinensek, országok, egyéb földrajzi egységek elhelyezkedését.
autó - autohirek.hu
vezetés, autó, hírek, újdonságok, modell, végsebesség, sebesség, forma, technikai, felszereltség,tunning, kormánykerék, kerékbilincs, autópálya, KRESZ, traffipax
Salon Expert - Álmai frizurája közelebb mint gondolná
Fedezze fel a Salon Expert Szalont, és bízza a haját igazi szakértőkre. A L´Oréal Professionnel révén élvezze ki maradéktalanul a kivételes gondoskodást és a hajkozmetikumok világának mai trendjeit.


Videa. 480p. 720p. Filmek. Vélemények. iPhone. 4K Blu-ray. Full Movie.1080p. Kritika. HD. Szereplők. Angolul. BDrip. Teljes.. Stream. Ingyen. Android. Elemzés. MP4. Avi. Download. Magyarul. Watch Free. Indavideo. Film online. iPad. DVDrip. Filmnézés. letöltés