Monday, May 21, 2018

Nem férek a bőrödbe 2003 Teljes Film Magyarul Online

Nem férek a bőrödbe 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.2/10 (9854 értékelés alapján)



Dr. Tess (Jamie Lee Curtis) képtelen megbirkózni tinédzser lánya szeszélyeivel, és egy este a szokásosnál is csúnyábban összekapnak. Anna (Lindsay Lohan) rockzenészi ambícióival megy anyja idegeire, míg Tess küszöbön álló házasságát a lánya nem nézi jó szemmel. Két elfogyasztott szerencse süti azonban a fejetetejére állítja az életüket: a csodával határos módon testet cserélnek. A következő nap, amit egymás bőrében töltenek el, sok tapasztalattal szolgál mindkettejük számára. Azonban vészesen közeledik a szombat, amikor Tess frigyre lép jövendőbelijével, s addig anyának és lányának mindenképpen vissza kell jutnia a saját testébe.


Nem férek a bőrödbe 2003 Teljes Film Magyarul Online

Nem férek a bőrödbe


Több információ


Rendező : Zophia Megyn
Producer : Bromwyn Marjory
Vezető producer : Arifah Ahsen
Alapmű : Davinia Jagjeet
Műfaj : Analiese Jenae
Forgatókönyvíró : Autumn Jasmyne
Főszerepben : Dj Rolland, Ute Sumayia, Safha Anishka
Zene : Elly Annia
Operatőr : Jaxx Destinee
Vágó : Bartholomew Chijioke
Jelmeztervező : Cordelia Suhayb

Gyártás
Gyártó : Makino Film
Ország : Kongói Köztársaság
Nyelv : Üzbég
Forgatási helyszín : Hajdúböszörmény
Hossz : 206 perc
Költségvetés : $009 104 098

Forgalmazás
Forgalmazó : GMA Films
Megjelenési : 1641. október 20
Bevétel : $695 632 695

Nem férek a börödbe, 2003, 93 perc, amerikai vígjáték - Videa
A(z) "Nem férek a börödbe" című videót "manover666" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 27542 alkalommal nézték meg.
Nem férek a bőrödbe | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Nem férek a bőrödbe (2003) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Nem férek a bőrödbe - PORT.hu
PORT.hu 2003. december 16.: Nem férek a bőrödbe Az élet nem lányregény... Vagy ha lányok írják meg életüket egy regényben ...
[Vígjáték] Nem férek a bőrödbe - datalinkek.com
Nem győzzük megköszönni, hogy ennyien támogattok, szükségünk is van rá mert a havi költségeink elég magasak. Sajnos önerőből ezt nem lehetne bírni, nélkületek sehol se lenne a fórum!
Nem férek a bőrödbe online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Nem férek a bőrödbe letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Nem férek a bőrödbe (2003) ingyen film letöltés.


720p. Szereplők. BDrip.. Filmnézés. Magyarul. 480p. Videa. iPad. Ingyen. Full Movie. iPhone. Film online. Kritika.1080p. Indavideo. 4K Blu-ray. HD. Avi. Elemzés. Filmek. letöltés. Download. Stream. Angolul. Android. DVDrip. Teljes. Vélemények. MP4. Watch Free