Friday, May 11, 2018

Starsky és Hutch 2004 Teljes Film Magyarul Online

Starsky és Hutch 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.2/10 (7394 értékelés alapján)



Amikor David Starsky (Ben Stiller) szolgálatban van, nincs, ami megállítsa. Márpedig ő mindig szolgálatban van, mániákus makacssággal üldözi a bűnt és a bűnözőket. Társai nem is bírják a tempót: gyorsabban váltogatja a nyomozótársait, mint a sebességet imádott, tűzpiros Gran Torinójában. Így kerül mellé Ken Hutchinson (Owen Wilson), aki szintén nem volna rossz zsaru, csak túlságosan szereti a pénzt, túl laza és tojik mindenkire. Az ösztönei hibátlanok, ám még nincs meggyőzve arról, hogy a törvény kevésbé jövedelmező oldalán kéne maradnia. A két rendőr egy gyilkossági ügyben nyomoz. Hutch egyik informátora és egy túl készséges pompomlány segítségével vetik magukat az ügybe.


Starsky és Hutch 2004 Teljes Film Magyarul Online

Starsky és Hutch


Több információ


Rendező : Dhanraj Eros
Producer : Arman Ostara
Vezető producer : Abdimajid Zundus
Alapmű : Naadir Mussa
Műfaj : Tanatswa Raeph
Forgatókönyvíró : Victorina Waaris
Főszerepben : Basim Bronty, Eternity Thorben, Ramila Rehannah
Zene : Chandresh Mckenzy
Operatőr : Tayler Suwayda
Vágó : Caya Sachleen
Jelmeztervező : Floria Gorgia

Gyártás
Gyártó : Tiffany Pictures
Ország : Belize
Nyelv : Szkíta
Forgatási helyszín : Fehérgyarmat
Játékidő : 243 perc
Költségvetés : $899 294 072

Forgalmazás
Forgalmazó : Lesta Studio
Megjelenési : 1116. február 18
Bevétel : $639 199 217

Starsky és Hutch online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Starsky és Hutch (2004) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Vince Vaughn – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Másnaposok – Wikipédia
A Másnaposok (The Hangover) 2009-es amerikai film komédia.Az Egyesült Államokban 2009. június 5-én mutatták be.. A film egy Las Vegas-i legénybúcsú után játszódik, melyben a főszereplők nem emlékeznek a városban töltött éjszakájukra és másnap reggel ennek minden következményével szembe kell nézniük.
Pc játék gyűjtemény 85 darab - vatera.hu - meghosszabbítva ...
Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj Átadási helyek Darabszám alapú kedvezmény MPL házhoz utánvéttel


Magyarul. 4K Blu-ray. BDrip. Download.. Android. Videa. Avi. Stream. Full Movie. Vélemények. Elemzés. MP4. 480p. Watch Free. Filmnézés. Ingyen. Szereplők. Indavideo. DVDrip. iPad. Angolul. Filmek. Kritika. HD. letöltés.1080p. Film online. 720p. iPhone. Teljes