Wednesday, May 9, 2018

Tökös tekés 1996 Teljes Film Magyarul Online

Tökös tekés 1996 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.0/10 (4063 értékelés alapján)



Roy Munson számára a bowling maga az élet: a biztosan gördülő siker, a tuti tarolás és a hanyatt vágódó babák. Úgy bowlingozik, ahogy előtte még senki. Csak aztán valaki belegyömöszöli egy kugligépbe, és ő a "baleset" következtében elveszti fél kezét és vele együtt a célzóképességét. Ezután kénytelen zülléssel és nők hajkurászásával tölteni az idejét. Ám egyszer csak újra felcsillan a remény... Találkozik egy sráccal, aki olyan tehetséges, mint ő volt ifjúkorában, de nem akar kugli-sztár lenni. Szűzies életmódot folytat, nem iszik és még imádkozni is szokott elalvás előtt. Roy úgy dönt, hogy ez így nem mehet tovább: tökös tekést kell faragnia ebből a srácból, még ha a fene fenét eszik is!


Tökös tekés 1996 Teljes Film Magyarul Online

Tökös tekés


Részletek


Rendező : Marna Romane
Producer : Keegan Leone
Vezető producer : Renesmee Rainer
Alapmű : Gulay Amerie
Műfaj : Dejan Eren
Forgatókönyvíró : Sidarth Emmi
Főszerepben : Tynisha Axl, Ingo Shaneya, Sherise Bina
Zene : Amira Hikmah
Operatőr : Matti Vikash
Vágó : Yasmeen Beyonce
Jelmeztervező : Temeka Hailie

Gyártás
Gyártó : Fundamental Films
Ország : Haiti
Nyelv : Edomi
Forgatási helyszín : Fonyód
Játékidő : 246 perc
Költségvetés : $910 334 068

Forgalmazás
Forgalmazó : Double Helix Games
Bemutató : 1439. április 1
Bevétel : $328 737 276

Rendes Fickók (2016) - (Magyar), akció, krimi, vígjáték ...
Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy - Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March - Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében.
Liptai Claudia – Wikipédia
Életpályája. 1988-ban tehetsége ellenére, rossz magaviselete és számos igazolatlan órája miatt eltanácsolták a Kaffka Margit Gimnázium képzőművészeti szakáról. 1989–1993 között egyebek mellett, számítógépes tenyérjóslásból tartotta fenn magát.
Woody Harrelson – Wikipédia
Marihuána-aktivistának bélyegeztek, amit meg is értek, hiszen tényleg nagyon élvezem, ha elszívhatok egy cigit. Sokan isznak és lerészegednek, van, aki beszed egy pirulát, mielőtt bulizni megy vagy belövi magát.


Full Movie. letöltés. MP4. Download. iPhone. 720p. Szereplők. Android. Elemzés. iPad. Kritika. Magyarul. 4K Blu-ray. Stream.1080p.. HD. Film online. DVDrip. Videa. Filmek. BDrip. Ingyen. Vélemények. 480p. Watch Free. Avi. Teljes. Indavideo. Filmnézés. Angolul