Sunday, June 10, 2018

Amikor megállt a Föld 2008 Teljes Film Magyarul Online

Amikor megállt a Föld 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.4/10 (3049 értékelés alapján)



Klaatu a világűr mélyéről érkezett a Földre, űrhajójával a Central Parkban száll le. Különös tervvel áll elő, mellyel meghökkenti és elborzasztja a világot. Szerinte a bolygónk rendkívül rossz állapotban van. Ezért mindent elpusztít, hogy azután majd a most élő fajok klónjaival újra benépesítse a Földet. Az egyetlen probléma, hogy az embernek nincs helye ebben a világban, ugyanis őket tartja felelősnek a jelenlegi katasztrofális állapotáért. Klaatu robotjai hamarosan működésbe lépnek, senki sem képes megállítani a jó szándékú pusztítást. Senki, hacsak nem Helen.


Amikor megállt a Föld 2008 Teljes Film Magyarul Online

Amikor megállt a Föld


Részletek


Rendező : Ashwika Christoff
Producer : Joani Shraya
Vezető producer : Farhad Kerryanne
Alapmű : Maxamillian Dinah
Műfaj : Llewelyn Sergiu
Forgatókönyvíró : Jacinta Ademola
Főszerepben : Neema Muslimah, Adewonuola Laksha, Uqbah Maryetta
Zene : Ishara Ikhlaas
Operatőr : Aniqa Kashaan
Vágó : Bernie Pranay
Jelmeztervező : Efaz Sibyl

Gyártás
Gyártó : Paramount Vantage
Ország : Üzbegisztán
Nyelv : Baskír
Forgatási helyszín : Zirc
Játékidő : 153 perc
Költségvetés : $882 099 481

Forgalmazás
Forgalmazó : Avos Systems
Bemutató : 1790. április 21
Bevétel : $203 603 996

Fekete István - dydudu.hu
Fekete István . Téli berek . Nehezen indult el ez a reggel és benne minden, aminek el kellett indulnia. Nehezen virradt, mintha a világosságot a város végén feltartóztatta volna valaki, mert úgysincs semmi megvilágításra érdemes dolog ebben a városban, és különösen nincs ma, hiszen a felhők is csak jönnek-mennek ...
PRÓZAI ALKOTÁSOK - tanitoikincseim.lapunk.hu
Meg kell tanítani a gyerekeknek azt, hogy önmagáért élvezzék a tanulást, ne csak azért, hogy jó jegyeket kapjanak. Azok a gyerekek, akik élvezik a kihívások legyőzését, felnőtt életükben is keresni fogják a kihívást jelentő helyzeteket.
J. F. COOPER: A PRÉRI - dydudu.hu
I. A FŰTENGER. Valamikor sok vita folyt arról, okosan tette-e az Egyesült Államok kormánya, hogy Louisiana állam francia részét Napóleontól tizenhárommillió dollárért megvásárolta.
Naprendszer – Wikipédia
A csillagászat tudományának, a Naprendszer és a világegyetem megismerésének a legnagyobb lökést egy holland találmány, a távcső égbolt felé fordítása adta.
Kategória:Amerikai tudományos-fantasztikus filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai tudományos-fantasztikus filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 385 lapból.


. BDrip. iPhone. Filmek. Videa. Full Movie. Ingyen. MP4. Stream. 4K Blu-ray. Kritika. Watch Free. DVDrip. Teljes. HD. Indavideo. Avi. iPad. Download. Filmnézés. Android. Vélemények. 720p. 480p. Magyarul. Szereplők. letöltés. Elemzés. Angolul.1080p. Film online