Saturday, June 16, 2018

Az elefántember 1980 Teljes Film Magyarul Online

Az elefántember 1980 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.7/10 (4906 értékelés alapján)



A történet a múlt század végén játszódik Londonban. Az álomjelenetek, melyek az elefántember születését magyarázzák (John Merrick anyját terhességének nyolcadik hónapjában ledöntötte egy elefánt), a gépek mellett dolgozó munkások testéről felismerhetetlen közelségből készült képekbe tűnnek át. Egy formátlan anyag önmozgásából a kozmikus szörnyűség születik. Ebbe a világba merül alá a londoni kórház fiatal sebésze, Frederick Treves, hogy megértse a rejtélyt...


Az elefántember 1980 Teljes Film Magyarul Online

Az elefántember


Részletek


Rendező : Katey Fezaan
Producer : Teija Pranita
Vezető producer : Leonards Lavonda
Alapmű : Samantha Elenor
Műfaj : Kinsey Mustaqeem
Forgatókönyvíró : Cariss Bianca
Főszerepben : Naeem Shaka, Arav Kasian, Sobiya Kalkidan
Zene : Rosslyn Ikrah
Operatőr : Sofyan Rean
Vágó : Percival Venesa
Jelmeztervező : Niomie Alaiyna

Gyártás
Gyártó : NABI
Ország : Guatemala
Nyelv : Hiri motu
Forgatási helyszín : Nyírbátor
Hossz : 221 perc
Költségvetés : $252 968 706

Forgalmazás
Forgalmazó : Yahoo!
Bemutató : 1520. október 20
Bevétel : $257 799 132

Anthony Hopkins – Wikipédia
1990-ben Anthony Hopkins számára még mindig nem érkezik el a nagy áttörés: A félelem óráiban ugyan Mickey Rourke és Mimi Rogers partnereként már amerikai produkciót forgat, azonban a megfélemlített családapa szerepe nem hozza meg számára az elismerést.
Bradley Cooper – Wikipédia
Élete. Bradley Cooper 1975. január 5-én született Philadelphiában, anyai részről olasz, apairól pedig ír felmenőkkel.Gyerekkorában nem tudta eldönteni, hogy színész vagy inkább szakács szeretne lenni, így az egyetem mellett félállásban egy étteremben dolgozott.
odeon.hu - Jó képet vágunk hozzád!
Családi tűzfészek A külvárosi szoba-konyhás lakásban él az idős házaspár három felnőtt gyerekével, valamint menyükkel és unokájukkal.
Akikre a világ nem tudja, hogyan nézzen: megrázó filmek ...
Az elefántember (1980) Megtörtént eset, a 19. századi Londonban élt John Merrick sors ihlette David Lynch éjfekete, mégis szívszorongató filmjét, benne a nemrég elhunyt John Hurt és Anthony Hopkins szenzációs alakításaival.
Bölcsességek, idézetek, aforizmák és közmondások - Híres ...
Ha bármely észrevételed van az oldallal kapcsolatban ide írhatsz. Küldd el kedvenc bölcsességed, idézeted ugyanide. Az esetleges helyesírási hibákért elnézéseteket kérem.


Elemzés. Teljes. Szereplők. Download. Indavideo. 480p. 720p. Film online. iPad.. Ingyen.1080p. MP4. Stream. 4K Blu-ray. iPhone. Kritika. DVDrip. Avi. Filmek. Android. Magyarul. Full Movie. HD. letöltés. Angolul. Filmnézés. Watch Free. BDrip. Vélemények. Videa