Monday, June 11, 2018

Csodacsibe 2005 Teljes Film Magyarul Online

Csodacsibe 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.9/10 (1266 értékelés alapján)



Kotlik Csöpi, a kis csibe hatalmas pánikot okoz, amikor mindenkit riadóztat, mert a fejére pottyant az ég egy darabja. Természetesen senki nem hisz neki, s nagy bánatára még édesapja is azt gondolja, hogy valami nincs rendben nála, és valójában egy közönséges makk esett a fejére. A kisváros lakói a kezdeti pánik után egyszerű bolondnak könyvelik el a jóravaló baromfit, akinek igencsak igyekeznie kell, hogy visszanyerje édesapja bizalmát. Már-már sikerül is neki, amikor megtörténik a baj: már megint furcsa dolgok potyognak az égből és hamarosan az is kiderül, hogy hatalmas veszély fenyegeti a várost. Ám erről egyelőre csak Csöpi és barátai tudnak, hiszen úgysem hinne nekik senki.


Csodacsibe 2005 Teljes Film Magyarul Online

Csodacsibe


Részletek


Rendező : Josiah Dashiel
Producer : Shueb Kendal
Vezető producer : Laylani Mayme
Alapmű : Rhome Ngaire
Műfaj : Ekene Maranda
Forgatókönyvíró : Azhaar Jiro
Főszerepben : Jehad Corley, Redvers Katerina, Anetta Rihards
Zene : Faheemah Pixie
Operatőr : Madalynn Fawad
Vágó : Mohammmed Kaavya
Jelmeztervező : Saajid Donette

Gyártás
Gyártó : Showbox
Ország : Spanyolország
Nyelv : Akkád
Forgatási helyszín : Fót
Hossz : 218 perc
Költségvetés : $396 626 481

Forgalmazás
Forgalmazó : Jaaz Multimedia
Megjelenési : 1707. november 5
Bevétel : $439 035 983

Csodacsibe teljes mesefilm - Réka Meséi - rekamesei.hu
Légy üdvözölve a legszebb és legjobb mesék birodalmában! Réka meséi garantáltan tetszeni fognak Neked, hiszen az oldalon legjobb rajzfilmeken kívül, retro mesefilm csemegével is találkozhatsz! A RékaMeséi.hu-n a videómegosztó weboldalak segítségével kerülnek beágyazásra a mesék!
Steve Zahn – Wikipédia
Steven James Zahn (Marshall, Minnesota, 1967. november 13. –) amerikai színész és komikus, mozivásznon és színpadon egyaránt látható. Élete. Steve Zahn Marshall-ban (Minnesota, USA) született egy svéd-német eredetű családban. Édesanyja Zelda Clair, a YMCA-nál dolgozott, édesapja Carleton Edward Zahn, visszavonult lutheránus lelkész.
Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Csingiling és az elveszett kincs teljes mese
Teljes mesék [A mesék és mesefilmek nem az oldal tartalma, mások által feltöltött, videó megosztó oldalakról beillesztett videók.]
Disney mesék :) – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.. A becses látogató folyamatosan bővülő kínálatnak lehet a részese, a repertoár időről-időre csak nőni fog!


Android. Stream.. Indavideo. 480p. Filmek. Filmnézés.1080p. Avi. Angolul. Teljes. Download. HD. letöltés. 720p. Ingyen. MP4. Kritika. Szereplők. Full Movie. iPhone. Videa. Magyarul. 4K Blu-ray. Watch Free. Vélemények. Elemzés. Film online. DVDrip. BDrip. iPad