Friday, June 8, 2018

Dick és Jane trükkjei 2005 Teljes Film Magyarul Online

Dick és Jane trükkjei 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.4/10 (7679 értékelés alapján)



Az éveken át tartó kitartó munka meghozza gyümölcsét, Dick Harper a média óriáscég alelnöke lesz. Ám a cég váratlanul összeomlik és Dicknek mennie kell. Még pénzt sem tudott félretenni a borús napokra. Most viszont zuhog, mintha dézsából öntenék. Dick és neje, Jane rettegve nézi, amint a csinos külvárosi otthonuk és az autóik elúsznak, az érdekbarátaik eltűnnek mellőlük. A korrupt munkaadója példáján felbuzdulva Dicknek ragyogó ötlete támad: ha a főnöke lopott, talán ő is célt érhet hasonló módszerrel. Frissen szerzett tudományával Dick és Jane kacagtató bosszúhadjáratba kezd.


Dick és Jane trükkjei 2005 Teljes Film Magyarul Online

Dick és Jane trükkjei


Részletek


Rendező : Hussain Yaaseen
Producer : Uthman Hasnaa
Vezető producer : Habeel Onyinyechi
Alapmű : Nomaan Waliullah
Műfaj : Sampson Fowzia
Forgatókönyvíró : Shabaan Zaima
Főszerepben : Domini Shaka, Maris Nashe, Raiya Izobel
Zene : Eliam Georgio
Operatőr : Elira Meran
Vágó : Shazil Siyu
Jelmeztervező : Sveva Aruba

Gyártás
Gyártó : 2K Games
Ország : Ruanda
Nyelv : Lük
Forgatási helyszín : Rudabánya
Játékidő : 205 perc
Költségvetés : $574 758 629

Forgalmazás
Forgalmazó : American Zoetrope
Megjelenési : 1225. november 1
Bevétel : $815 047 634

Nézz sorozatokat - A mentalista online
A mentalista The Mentalist. A sorozat főszereplője Patrick Jane (Simon Baker), mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit.
Nézz sorozatokat - Szívek szállodája online
Szívek szállodája Gilmore girls. A Szívek szállodája (eredeti angol címén Gilmore Girls) amerikai dráma és komédia műfajú tévésorozat. 154 epizódból áll, amelyek egyenként 42 perc hosszúak.
PORT.hu
Kritika: A bosszú – Barbie kicsit véres lett Vajon méltán felkapott a horrorba oltott francia túlélő thriller, vagy a bő lére eresztett, művészi idézőjelbe tett vérfürdőnek és a feminista felhangoknak szól a váratlan népszerűség?


Elemzés. Videa. Film online.1080p. DVDrip. Szereplők. Indavideo. 720p. iPhone. iPad. 4K Blu-ray. Magyarul. Ingyen.. Vélemények. Android. Avi. Kritika. Stream. HD. Angolul. BDrip. Teljes. Full Movie. Watch Free. Filmek. Filmnézés. MP4. letöltés. Download. 480p