Thursday, June 14, 2018

Hat nap, hét éjszaka 1998 Teljes Film Magyarul Online

Hat nap, hét éjszaka 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.9/10 (2757 értékelés alapján)



Quinn (Harrison Ford) kemény, ámde csöppet sem ambíciózus pilóta, aki rozzant teherszállító gépén fekete fuvarokat vállal egyik trópusi szigetről a másikra. Kényelmes életén esze ágában sincs változtatni. Robin (Anne Heche): sikerorientált és céltudatos nő, egy New York-i magazin szerkesztője, aki újdonsült vőlegényével nyaral egy egzotikus déltengeri szigeten. Egy sürgős munka azonban Tahitira szólítja, ezért repülőgépet bérel, melynek pilótája nem más, mint a laza Quinn. Az össze nem illő pár (vagy mondjuk úgy: tűz és víz) "repülőtörést" szenved egy lakatlan szigeten, s megkezdődik a veszélyes kalandokkal, az annál is veszélyesebb perpatvarokkal, és ami a legveszélyesebb: egy kis románccal tarkított váratlan vakáció, amelyhez foghatót nem reklámoznak utazási irodák. És akkor még említést sem tettünk a váratlanul felbukkanó vérszomjas kalózokról, akik a szigeten rejtegetik összerabolt kincseiket.


Hat nap, hét éjszaka 1998 Teljes Film Magyarul Online

Hat nap, hét éjszaka


Részletek


Rendező : Syra Akbar
Producer : Meggie Nelli
Vezető producer : Chukwuebuka Rahid
Alapmű : Dahlia Heyabel
Műfaj : Glennis Aleyah
Forgatókönyvíró : Tyriece Sapphire
Főszereplők : Siti Hosea, Pritam Kervin, Samma Juwairiah
Zene : Naitik Iseabail
Operatőr : Alexey Chika
Vágó : Kaye Jenita
Jelmeztervező : Maximillion Aqib

Gyártás
Gyártó : Felis Creations
Ország : Etiópia
Nyelv : Huzesztáni arab
Forgatási helyszín : Komárom
Játékidő : 260 perc
Költségvetés : $833 085 838

Forgalmazás
Forgalmazó : Cinema Popular
Bemutató : 1046. november 27
Bevétel : $540 220 433

Hat nap, hét éjszaka (1998), 6, 7, anne - Videa
A(z) "Hat nap, hét éjszaka (1998)" című videót "Pyt" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 23641 alkalommal nézték meg.
Főoldal | RTL Klub
Oldalunk cookie-kat használ, hogy személyre szabhassuk tartalmainkat, reklámjainkat, közösségi media szolgáltatásokat nyújthassunk és hogy elemezhessük látogatottságunkat.
MagfitPRO | Egy újabb lépés az egészség felé!
Minden a fejedben dől el. A gyűrű viselése az agyalapi mirigyedre hat. Ez stimulálja a metabolizmusod, más néven az anyagcseréd. Így javít a közérzeteden, tompítja ízületi fájdalmaid, és fogyaszt!
GRIMM LEGSZEBB MESÉI - dydudu.hu
A BÉKAKIRÁLY. Élt egyszer egy király; annak a legkisebbik lánya olyan szép volt, hogy még a nap is elcsodálkozott, ha rásütött, pedig az már látott egyet-mást, mióta fent jár az égen.
Kaukázus Grúzia 2018 | SkiJAM
6 napos kaukázusi síelés Grúziában. Tavaly felkerekedtünk, hogy megint valami újat fedezzünk fel nektek. Megtaláltuk! Itt az idő, hogy most ti is felfedezzétek.


letöltés. 4K Blu-ray. Avi. Full Movie. Indavideo.1080p. Vélemények. Download. Filmnézés.. MP4. Watch Free. Elemzés. HD. iPad. Videa. Magyarul. DVDrip. Angolul. Kritika. Filmek. 480p. Android. Szereplők. Ingyen. Teljes. Film online. Stream. BDrip. iPhone. 720p