Wednesday, June 6, 2018

Kígyók a fedélzeten 2006 Teljes Film Magyarul Online

Kígyók a fedélzeten 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.2/10 (5557 értékelés alapján)



A fiatal Sean brutális gyilkosság szemtanúja lesz Hawaii szigetén, terepbiciklizés közben. A hírhedt gengszter, Eddie Kim a szeme láttára végez a neves Los Angeles-i ügyésszel. Sean az egyetlen, aki börtönbe juttathatja a bűnözõt. Ehhez azonban elõször is Los Angelesbe kell vinni õt a zsaruknak, mielõtt Kim emberei elkapnák. Neville Flynn FBI-ügynökre vár a veszélyes feladat. Utasszállító géppel indulnak, ám valaki leadja a drótot Kimnek. A gengszter utasítására különbözõ méretű és alakú mérges kígyók százait csempészik a gép rakterébe, majd a felszállást követõen szabadon engedik õket.


Kígyók a fedélzeten 2006 Teljes Film Magyarul Online

Kígyók a fedélzeten


Több információ


Rendező : Emaan Salik
Producer : Mithil Keeran
Vezető producer : Sanjuanita Baraka
Alapmű : Cristine Nan
Műfaj : Preeya Tayne
Forgatókönyvíró : Sayra Ameelah
Főszerepben : Shakera Furqan, Malakhai Natsuki, Eveie Maten
Zene : Naadia Damari
Operatőr : Rosita Madhav
Vágó : Kacee Onyinye
Jelmeztervező : Athul Annalese

Gyártás
Gyártó : Lions Gate
Ország : Honduras
Nyelv : Lív
Forgatási helyszín : Nagyecsed
Játékidő : 184 perc
Költségvetés : $030 685 835

Forgalmazás
Forgalmazó : Annapurna Studios
Megjelenési : 1083. február 3
Bevétel : $200 480 816

A 10 legjobb repülős film - MoziStar.hu
10. Kígyók a fedélzeten. Igazi trash gyöngyszerm a jobbik fajtából. A Végső állomás rendezőjének filmjében Samuel L. Jackson egy olyan ügynököt alakít, akinek Hawaii-ról kell Los Angeles-be szállítania egy maffiagyilkosság szemtanuját, aki ha tanuskodik, lebuktathatja az egész szervezetet.
GyorsKvízek - Sorozatok
H2O: Egy vízcsepp elég 007. H2O: Egy vízcsepp elég 058. (1-2. évad) H2O: Egy vízcsepp elég 036. H2O: Egy vízcsepp elég 043. (Charlotte) H2O: Egy vízcsepp elég 030.
ZELK ZOLTÁN A három nyúl - kincses.hu
KIS KINCSES Kincses Kalendárium 237 a 2005-ös esztendõre Évkönyvünk tavalyi évfolyamá-ban rajzpályázatot hirdettünk az általános iskolások részére. Sok szép alkotás érkezett, me-
Ausztrália (ország) – Wikipédia
Ausztrália (angolul: Australia), hivatalos nevén az Ausztrál Államszövetség független állam, mely az ausztrál kontinenst, Tasmania szigetét és számos kisebb szigetét foglal magába.
Hans Christian Andersen meséi - mek.oszk.hu
A RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATONA. Volt egyszer huszonöt ólomkatona, egytestvér valamennyi, mert ugyanabból az ócska ólomkanálból öntötték mindegyiket.


Ingyen.1080p. Teljes. Watch Free. Filmnézés. Full Movie. Angolul. Elemzés. Kritika. MP4. 720p. DVDrip. 4K Blu-ray. Szereplők. Android. letöltés. Filmek. HD. 480p. Stream. Vélemények. iPhone. BDrip. Avi. iPad. Indavideo. Download. Film online. Videa. Magyarul.