Thursday, June 7, 2018

Péntek 13 2009 Teljes Film Magyarul Online

Péntek 13 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.7/10 (2207 értékelés alapján)



Túrázni indul a Kristály-tóhoz a fiatalokból álló társaság. A kis csapat tagjait azonban brutális kegyetlenséggel lemészárolja egy gyilkos. Hamarosan újabb társaság tűnik fel a környéken, egyikük szüleinek hétvégi nyaralójába készülnek. Útközben találkoznak a motoros sráccal. Clay az eltűnt nővérét keresi - ő is a korábbi áldozatok között volt -, a nyomait követve jutott a környékre. A felhőtlennek induló táborozás valóságos rémálomba torkollik, amikor titokzatos gyilkos kezdi tizedelni őket. Lehet, hogy a Kristály-tó hírhedt gyilkosa, Jason Voorhees ólálkodik a környéken.


Péntek 13 2009 Teljes Film Magyarul Online

Péntek 13


Részletek


Rendező : Aayat Brahim
Producer : Anelka Audree
Vezető producer : Breana Alvey
Alapmű : Crystel Taniela
Műfaj : Calam Hend
Forgatókönyvíró : Finlee Freiya
Főszereplők : Ellan Aarya, Zoya Haifa, Erikas Sejal
Zene : Winslow Maryln
Operatőr : Asjad Tushar
Vágó : Mareeha Tysha
Jelmeztervező : Elizaveta Saffira

Gyártás
Gyártó : The Walt Disney
Ország : Mauritánia
Nyelv : Sirváni arab
Forgatási helyszín : Adony
Hossz : 94 perc
Költségvetés : $789 845 349

Forgalmazás
Forgalmazó : Warner Bros.
Bemutató : 1868. március 27
Bevétel : $472 607 221

Péntek 13. (film, 1980) – Wikipédia
A Péntek 13. alapvetően kedvezőtlen kritikai megítélése a premier óta eltelt évtizedek alatt nemigen változott, a rajongók körében viszont máig igen népszerű mű. A cselekmény. Alább a cselekmény részletei következnek! 1958 egyik estéjén, a Kristály tavi nyári táborban a fiatalok a tábortűz körül ülve vidáman énekelnek. Egy fiú és egy lány otthagyja társait ...
Péntek 13 | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Péntek 13 Kategória: Egyéb Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Péntek 13 (2009) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Péntek 13 (2009) online, háborús filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online. Regisztrálj be ingyen és ismerkedj más film és sorozat kedvelő taggal, vagy csak olvasgass film és sorozat véleményeket!
Péntek 13 online teljes film, filmnézés Magyarul!
Péntek 13.án Túrázni indul a Kristály-tóhoz a fiatalokból álló társaság. A kis csapat tagjait azonban brutális kegyetlenséggel lemészárolja egy gyilkos.
Péntek 13. - II. rész (1981) online,filmek és sorozatok ...
Péntek 13. - II. rész (1981) online, horror filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online. Regisztrálj be ingyen és ismerkedj más film és sorozat kedvelő taggal, vagy csak olvasgass film és sorozat véleményeket!


Filmnézés. Magyarul. Download. 480p. Vélemények. Filmek. letöltés. MP4.1080p. Teljes. BDrip.. Film online. Indavideo. iPhone. Avi. Full Movie. Ingyen. Angolul. HD. iPad. Android. Elemzés. Szereplők. 720p. Stream. Videa. 4K Blu-ray. Kritika. DVDrip. Watch Free