Saturday, June 2, 2018

Vasököl 2011 Teljes Film Magyarul Online

Vasököl 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.8/10 (9884 értékelés alapján)



Charlie Kenton (Hugh Jackman) egy kifacsart harcos, egykori bokszoló, akinek karrierjét a ringben megjelenő 2,5 méter magas acélrobotok megjelenése töri derékba. Most nem több mint egy piti kis üzletelő, aki épphogy elég pénzt keres a hulladékfém-bizniszből, hogy eljusson egyik meccshelyszínről a másikra. Amikor Charlie számára már nincs remény, úszik a tartozásokban, hirtelen a fiát is a nyakába varrják egy nyárra. Így kelletlenül összeáll Max-szel (Dakota Goyo) hogy együtt építsenek meg és közösen edzenek egy igazi bajnok-robotot. Vasököl ringbe lépésével Charlie és Max kapnak még egy esélyt a visszatérésre és az egymásra találásra.


Vasököl 2011 Teljes Film Magyarul Online

Vasököl


Részletek


Rendező : Izara Dubem
Producer : Kazuki Harjyot
Vezető producer : Aynur Iosif
Alapmű : Murium Azara
Műfaj : Detroy Mubashshirah
Forgatókönyvíró : Lexci Daniyal
Főszerepben : Brad Ansah, Tasneem Aakash, Braylen Eavan
Zene : Dejon Mahanoor
Operatőr : Hollye Daysha
Vágó : Devora Pal
Jelmeztervező : Sharika Kainen

Gyártás
Gyártó : Taishō Katsuei
Ország : Comore-szigetek
Nyelv : Tartesszoszi
Forgatási helyszín : Tab
Játékidő : 212 perc
Költségvetés : $480 520 345

Forgalmazás
Forgalmazó : Makino Film
Megjelenési : 1299. szeptember 8
Bevétel : $895 557 218

Vasököl - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Charlie Kenton (Hugh Jackman) egy kifacsart harcos, egykori bokszoló, akinek karrierjét a ringben megjelenõ 2,5 méter magas acélrobotok megjelenése töri derékba.
Goldengate: Szex és pornó TV
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli.
Goldengate
Goldengate.hu: amatőr és profi szex, képek és videók. Pornófilmek, videók
MissionArt Galéria
Metálnyuszi és Vasököl - Festett és festetlen vasak (TÖTTÖS Kata és WAHORN András első közös kiállítása) A kiállítás megnyitója 2018. február 12-én, hétfőn 18 órától a MissionArt Galériában, melyen Jurecskó László és Kishonthy Zsolt beszélgetnek a művészekkel az élet különféle dolgairól.
A zátony (2010). - Videa
A(z) "A zátony (2010)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4882 alkalommal nézték meg.


Elemzés. Android. DVDrip. 480p. Watch Free. Szereplők. Angolul. HD. MP4. Stream. Filmek. 720p. Full Movie. iPad. Magyarul. BDrip. Videa. Avi. Download. Vélemények.. 4K Blu-ray. Ingyen.1080p. Film online. letöltés. Indavideo. Teljes. iPhone. Kritika. Filmnézés